Σε ανακατατάξεις του καθημερινού προγράμματος βρίσκεται το OPEN καθώς το κανάλι προσπαθεί να βρει τρόπους να ανέβει στην τηλεθέαση της ημέρας. Με δεδομένο ότι το πιο δυνατό χαρτί του καναλιού αυτή τη στιγμή είναι η σειρά «Έρωτας Φυγάς» τα πάντα είναι ρευστά σε ότι αφορά τις ενημερωτικές εκπομπές.

Πρόσφατα μάθαμε ότι η Ίνα Ταράντου και η εκπομπή της «Εμείς» κόβονται από το κανάλι από αύριο Δευτέρα κιόλας. Στη θέση της θα προβάλλονται ελληνικές ταινίες στις οποίες όπως όλα δείχνουν θα στηριχτεί πολύ το κανάλι για να «συμπληρώσει» τα κενά. Η παρουσιάστρια από την άλλη η οποία έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της RealNews, μία άλλη εκπομπή «κόβεται» αυτή τη φορά σε χρόνο προβολής της. Η Μάριον Μιχελιδάκη και το «Μεσημέρι με τη Μάριον» θα προβάλλονται πλέον για μιάμιση ώρα και όχι για δύο. Με ώρα εκκίνησης τις 14:00 και λήξη στις 15:30 από το OPEN ευελπιστούν σε μία πιο σφιχτή δομή της εκπομπής η οποία θα συγκεντρώσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Στο τέλος του χρόνου θα γίνει νέα επανεκτίμηση για την εκπομπή.

Παράλληλα, το διάστημα 15:30 μέχρι τις 17:45 όπου και προβάλλεται ο Έρωτας Φυγάς αναμένεται να καλυφθούν από το δελτίο στη νοηματική γλώσσα και από μία ελληνική ταινία.

Όλα αυτά ενώ πριν λίγες μέρες στην προγραμματισμένη σύσκεψη με τη διοίκηση του καναλιού ο Αρτούρ Νταβιντιάν, CEO των επιχειρήσεων του Ιβάν Σαββίδη επισκέφτηκε το κανάλι.

Όλες οι ειδήσεις

Νίκος Μουτσινάς: Αποστομωτική απάντηση για τα χαμηλά νούμερα στο Καλο Μεσημεράκι

Ιωάννης Παπαζήσης: Το παραδέχθηκε – Αυτή είναι η κούκλα ηθοποιός σύντροφος του

Επίδομα θέρμανσης: 500 χιλιάδες δικαιούχοι δεν έχουν κάνει αίτηση – Τι πρέπει να κάνετε στο myΘέρμανση!