Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του OPEN, εννέα χρόνια μετά την τελευταία της εμφάνιση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Star, Breakfast@ Star, η παρουσιάστρια επανέρχεται μετά το Πάσχα σε βραδινή εκπομπή κοινωνικού περιεχομένου, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε όσο καιρό έκανε τηλεόραση.

Πιθανός τίτλος είναι το «Με την Άννα» και η εκπομπή θα μεταδίδεται μια φορά την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη του OPEN. Οι υπογραφές λοιπόν έχουν «πέσει», η ομάδα που θα πλαισιώνει την παρουσιάστρια έχει «κλειδώσει» και σύντομα θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση από τον σταθμό.

Από ώρα σε ώρα θα συμφωνήσει με το σταθμό για τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Πάντως, για την ιστορία, η συγκεκριμένη παρουσιάστρια είχε εμφανιστεί και στον ΣΚΑΪ πριν μερικά χρόνια με την εκπομπή «Μπορώ» που όμως, ο τίτλος βγήκε… ψεύτικος!

Ήταν ωστόσο  ένα άκρως απογοητευτικό τηλεοπτικό comeback αφού η εκπομπή είχε κολλήσει στα παλιά… κακά χρόνια της τηλεοράσης και δεν μπορούσε να συμβαδίσει με την πορεία που έχει σήμερα η ελληνική τηλεόραση με τα ίσια και τα… στραβά της!

Επίσης, οι κακές γλώσσες έλεγαν πως η παρουσιάστρια είχε υπεροβολικό… «αέρα» αλλά και ιδιαίτερες συμπεριφορές που είχαν τότε ενοχλήσει υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του σταθμού!

Ας ελπίσουμε, να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη!

Άννα Δρούζα: Η επιστροφή