Απογοήτευση επικρατεί στους επιτελείς του καναλιού OPEN, καθώς ακόμη και τις ημέρες των εκλογών (ακόμη και την ίδια μέρα) τα νούμερα τηλεθέασης ήταν πολύ χαμηλά.

Γενικότερα το κανάλι δεν μπορεί να ακολουθήσει τον ανταγωνισμό, κάτι που έχει αποδειχθεί το μεγαλύτερο διάστημα κατά τη διάρκειά της ύπαρξής του.

Άλλωστε κατά διαστήματα έχουν ακουστεί διάφορα για το μέλλον του OPEN, όπως το ότι Ιβάν Σαββίδης προσανατολίζεται στο να το πουλήσει. Βεβαίως παρά το γεγονός ότι υπήρχαν ενδιαφερόμενοι «όμιλος Μπάκου – Καϋμενάκη» και παρά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τη συμφωνία «τελειωμένη», ή τέλος πάντων τις δύο πλευρές να βρίσκονται πολύ κοντά, καμία δεν ευοδώθηκε και το κανάλι παραμένει ως σήμερα τουλάχιστον στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Έτσι όπως προκύπτει στο OPEN υπάρχουν μόνιμες εσωτερικές «γκρίνιες» καθώς η τηλεθέαση είναι χαμηλή τόσο στη ενημέρωση όσο και στην ψυχαγωγία και γενικότερασ σε όλες τις ζώνες της ημέρας.

Ακόμη και η επιτράτευση την ημέρα των εκλογών μιας έμπειρης δημοσιογράφου όπως είναι η Ολγα Τρέμη, δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το κανάλι ήρθε 7ο και τελευταίο με ποσοστό κάτω του 5% τόσο στο γενικό σύνολο όσο και στα νεανικά κοινά το βράδυ της εκλογικής αναμέτρησης.

Στα λίγα θετικά, η επικείμενη άφιξη της Εύας Αντωνοπούλου από τον ΣΚΑΪ με σκοπό την ενίσχυση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στη θέση της Ματίνας Παπαδέα, για την οποία αναζητείται θέση από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Ανατροπή-Ο Χρήστος ενοχοποιεί τη Ζέτα για το φόνο!

Άννα Μαρία Βέλλη: Το κορίτσι του Survivor σε αποκαλυπτικές πόζες (ΦΩΤΟ)

Αυτούς θέλει ο Αντόνιο Κορδόν – Οι δύο προτεραιότητες που βάζει ο Ολυμπιακός!