Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στη σειρά, Ο παράδεισος των κυριών, με την τηλεθέαση να κινείται σε υψηλά επίπεδα.

Ο νέος κύκλος της σειράς του Alpha θα φέρει στο επίκεντρο τον Πασχάλη αλλά και την Τζένη, για πολλούς και διάφορους λόγους!

Ο παράδεισος των κυριών: Ντίνος και Μιράντα όμηροι του πρώην της

Στη συνέχεια της σειράς, ο Ντίνος και η Μιράντα θα είναι αυτοί που θα βρεθούν στο επίκεντρο των εξελίξεων, για λόγους που θα τους φέρουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Πιο συγκεκριμένα, ένας άντρας από το παρελθόν της Μιράντας θα έρθει και πάλι στο προσκήνιο και θα ανατρέψει τα πάντα στη ζωή της αλλά και του Ντίνου.

Η καθημερινότητα τους έχει περάσει ως γνωστόν από 40 κύματα ενώ ακόμη και ο γάμος τους στιγματίστηκε από την απόλυτη καταστροφή του Παραδείσου.

Και ενώ οι δύο τους προσπαθούν να τα αφήσουν όλα πίσω τους και να ορθοποδήσουν και να ξαναστήσουν από την αρχή τον Παράδεισο, ο σκοτεινός αυτός άντρας έρχεται για να βάλει νέα εμπόδια.

Πρόκειται για έναν αδίστακτο χαρακτήρα ο οποίος είχε στο παρελθόν σχέση με την Μιράντα και δεν δίστασε ακόμη και να αρχίσει να την εκδίδει.

Η Μιράντα ζούσε σε καθεστώς φόβου δίπλα του, ενώ πίστευε αρχικά πως είναι ένας άνθρωπος που θα της προσφέρει αγάπη. Αποδείχθηκε όμως πως όχι μόνο δεν είχε τέτοιο σκοπό αλλά ήταν ικανός για όλα.

Κάπως έτσι, εισβάλει και πάλι στη ζωή της, κρατώντας την όμηρο μαζί με τον Ντίνο!

https://youtu.be/mJo-xzdPOhE?t=4

Όλες οι ειδήσεις

Ο παράδεισος των κυριών: Ο Αποστόλης βάζει τέλος στη Δωροθέα

Η γη της ελιάς: Η Μαρία στη φυλακή για παράνομο τζόγο

Χρήστος Φερεντίνος: Ετοιμάζει το νέο «Στην υγειά μας»