Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποφάσισε να γίνει ευρεία σύσκεψη με την παρουσία του για την πορεία της «Ναυτεμπορικής» και ιδιαίτερα της ιστοσελίδας naftemporiki.gr. Η σύσκεψη έγινε πριν από το Πάσχα, καθώς τα νέα δεν ήταν καθόλου ευχάριστα όλο το τελευταίο διάστημα.

Η ιδιοκτησία δεν είναι ικανοποιημένη καθώς η επισκεψιμότητα στο σάιτ της οικονομικής εφημερίδας έχει φτάσει σε ανησυχητικό επίπεδα και οι «καμπάνες» που ακούστηκαν οφορούσαν δύο πρόσωπα. Το βασικότερο είναι ο Σπύρος Κτενός, ο οποίος έχει αναλάβει τη θέση του γενικού διευθυντή από το φθινόπωρο του 2021 και σηκώνει το μεγαλύτερο βάρος της ευθύνης για την πορεία του ιστορικού σήματος.

 

Ωστόσο, και ο Μιχάλης Ψύλος ο οποίος διατηρεί εξαιρετικά προσωπική σχέση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, εδώ και αρκετά χρόνια δεν βρίσκεται πλέον στο απυρόβλητο, καθώς τα μεγαλεπήβολα περσινά σχέδια για την πορεία τόσο του φύλλου της «Ναυτεμπορικής» όσο κυρίως της ιστοσελίδας έως τώρα κάθε άλλο παρά έχουν επιτευχθεί, με αποτέλεσμα και το εμπορικό κομμάτι να μην είναι το αναμενόμενο και η επιρροή να περιορίζεται διαρκώς.

Ενδιαφέρον έχουν πάντως οι πληροφορίες του «5» σχετικά με την πολιτική γραμμή των δύο αυτών Μέσων, όπως την αποτύπωσε ο Δημήτρης Μελιασανίδης στη συζήτηση που έγινε. Αν και εξέφρασε την άποψη ότι «επόμενος πρωθυπουργός θα είναι ο Τσίπρας», ζήτησε η ιστοσελίδα να συνεχίσει να κινείται στη σημερινή κατεύθυνση χωρίς επιθέσεις εναντίον του πρωθυπουργού και του Μεγάρου Μαξίμου και με μια «ουδετερότητα» απέναντι στα κόμματα εξουσίας (Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ. ΚΙΝ ΑΛ.) τουλάχιοτον μέχρι νεωτέρας.

Προφανώς το «νεωτέρας» έχει να κάνει και με το μέλλον των προσώπων που έχουν τα ηνία των Μέσων αυτών και την ευθύνη με τη σημερινή τους κατάσταση