Το γεγονός ότι ο Γιώργος Λιάγκας έμεινε για μία ακόμα φορά χωρίς… ταίρι για δεύτερη φορά μέσα στην ίδια χρονιά μιας και η Μαρία Κορινθίου αποχώρησε, έχει αφήσει… απόνερα γύρω από το όνομά του. Μπορεί η ηθοποιός να μην είχε και πολλά περιθώρια για να αναδείξει το ταλέντο της στην παρουσίαση εκπομπής, ωστόσο πολλές οι κακές γλώσσες που λένε ότι την ευθύνη φέρει ο ίδιος.

Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε για το κεφάλαιο πρωινής παρουσίασης στον ΑΝΤ1 και είπε ότι ο συγκεκριμένος παρουσιαστής δεν έχει ανάγκη από συμπαρουσιάστρια μιας και είναι ο ίδιος στην πρώτη γραμμή.

Με αφορμή τις δηλώσεις της παρουσιάστριας του Star ο παρουσιαστής θέλησε να μιλήσει για όσα γίνονται στην πρωινή εκπομπή της οποίας ηγείται.

«Να το λήξουμε και αυτό για να μην γράφετε διάφορα. Να τα πω μόνος μου να τελειώνουμε. Επειδή γίνεται μεγάλη κουβέντα για το αν θα υπάρξει συμπαρουσιάστρια του χρόνου. Λοιπόν, δεν θα υπάρχει του χρόνου.

Η ζωή σου δείχνει τον δρόμο πολλές φορές. Ο κόσμος, ξεκινάς κάπως, και σου λέει σε θέλω κάπως αλλιώς. Τουλάχιστον φέτος ο κόσμος αποδέχτηκε αυτή την ομάδα όπως είναι. Ότι εδώ είμαστε μια ισότιμη ομάδα μπροστά από τις κάμερες κι απλώς εγώ ως επικεφαλής της ομάδας κρατάω την μπαγκέτα. Δεν θα υπάρχει συμπαρουσιάστρια, να το ξεκαθαρίσω. Θα υπάρχουν μία – δύο – τρεις προσθήκες στην ομάδα των ανθρώπων μπροστά από τις κάμερες. Αισθάνομαι ότι θα είναι σημαντικές και αθροιστικά θα βοηθήσουν την εκπομπή γιατί είναι εκπομπή λόγου.

Για να το λήξω και αυτό γιατί δεν μου αρέσει να τα αφήνω αναπάντητα. Το ότι προφανώς είναι μια πρωινή εκπομπή και υπάρχουν τα γυναικεία εμπορικά θέματα. Μην μου πείτε ότι είμαι πάλι ρατσιστής. Τα εμπορικά θέματα αφορούν τις γυναίκες, τη ζώνη αυτή τη βλέπουν γυναίκες. Δεν μπορώ να παρουσιάσω σερβιέτες, δεν θα μπορούσα να παρουσιάσω βαφές μαλλιών. Άρα θα υπάρχει γυναικεία παρουσία που θα αναλάβει το κομμάτι αυτό. Δεν θα είναι συμπαρουσιάστρια όμως».

 

Γιώργος Λιάγκας: Τι είπε για την Μαρία Κορινθίου