Ο Νίκος Πολυδερόπουλος είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους και γοητευτικούς ηθοποιούς της νέας γενιάς, προχωρώντας μάλιστα σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη.

Φέτος θα τον απολαμβάνουμε τηλεοπτικά από το «Μαύρο Ρόδο» του MEGA, σε μια σειρά με άρωμα από «Άγριες Μέλισσες» και με σκληρό trailer με ακατάλληλες σκηνές.

Ο ίδιος λοιπόν παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και μεταξύ άλλων μίλησε για την ζωή του. Μάλιστα, σε ερώτηση για το αν νιώθει ότι η ζωή του έφερε στον δρόμο του την υποκριτική, ανέφερε:

«Δεν μου έφερε τίποτα η ζωή. Εγώ τα έφερα. Δεν μου φέρνει κανένας τίποτα και δεν το θέλω κιόλας. Εγώ ό,τι θέλω πάω και το παίρνω. Και αυτό ήταν κάτι που το ήθελα από το σχολείο. Απλά την ώρα που ήρθε δεν το είχα στο μυαλό μου. Ήταν κάπως άξαφνο.

Ήμουν 20 χρονών και δούλευα στο Μεταξουργείο. Βίδωνα σωλήνες γιατί έφτιαχνα εξαερισμούς σε κτίρια. Μια ημέρα που ήμουν στη δουλειά χτύπησε το τηλέφωνό μου από έναν φίλο που μου είπε ότι ψάχνουν από ένα πρακτορείο κομπάρσους για το σίριαλ Λόλα. Αμέσως είπα στο αφεντικό μου “φεύγω”».