Οδεύοντας προς το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να ανοίξει την ψυχή του στους τηλεθεατές που τον παρακολούθησαν το μεσημέρι της Δευτέρας και να πει ουσιαστικά, μέσα από γρίφους, όσα σκέφτεται εν όψει της επικείμενης αποχώρησης.

«Είναι κάπως, μη νομίζετε, τελειώνει», τόνισε ο παρουσιαστής που επιπλέον φρόντισε να υποσχεθεί στους τηλεθεατές ότι «τα πράγματα θα πάνε καλύτερα».

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, κλείνοντας το «Καλό Μεσημεράκι» το απόγευμα της Δευτέρας 12/6, θέλησε να σχολιάσει ουσιαστικά την απόφαση που έχει πάρει να απέχει του χρόνου από τα τηλεοπτικά πλατό.

«Τώρα, παιδιά, που πλησιάζουμε στο φινάλε, δε μπορώ να μιλήσω, να πω τίποτα, γιατί έχετε πάθει όλοι τρέλα ότι εμένα δεν με ενδιαφέρει. Αυτό έχετε πάθει. Ναι, δεν με ενδιαφέρει», ανέφερε αρχικά λίγο πριν το τέλος της εκπομπής του.

«Τι να πω μωρέ; Εντάξει, είναι κάπως, τελειώνει. Όταν κάτι τελειώνει, έχει και χαρά αλλά έχει τελειώσει πια. Το προηγούμενο είχε ενδιαφέρον», συμπλήρωσε αμέσως μετά ο παρουσιαστής.

«Είναι κάπως, μη νομίζετε, απλά δεν είναι τώρα να καθόμαστε εδώ πέρα και να στεναχωριόμαστε. Τα πράγματα θα πάνε καλύτερα», κατέληξε και ανανέωσε το ραντεβού του με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ για σήμερα.

 

Νίκος Μουτσινάς: Δείτε το απόσπασμα