Ο Νίκος Μάνεσης αποφάσισε μετά από χρόνια να αποχωρήσει από το δελτίο ειδήσεων του ALPHA, κάτι που ανακοίνωσε ο ίδιος.

 

«Εδώ στο στούντιο θα είμαστε του χρόνου, αλλά δεν θα κάνουμε όλες τις δουλειές τις οποίες κάναμε. Εγώ αποφάσισα να τελειώσω από το δελτίο ειδήσεων, γιατί κουράστηκα. Άρα, συνεχίζουμε σε αυτή εδώ την εκπομπή. Μόνο εκπομπή του χρόνου και πολύ είναι» ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Όπως επισήμανε μέσα από την τελευταία εκπομπή του την Κυριακή (7/7) «για όλους εσάς ευχόμαστε καλές διακοπές, είναι η τελευταία εκπομπή σήμερα. Για μένα είναι και σημαντικότερη ημέρα γιατί το βράδυ, μετά από εδώ, θα πάω να προετοιμαστώ για να παρουσιάσω και το τελευταίο δελτίο ειδήσεων».

«Σταματάω τα δελτία, κουράστηκα, αυτή είναι η ευκολότερη δικαιολογία και συνεχίζουμε από Σεπτέμβρη αυτή τη γνώριμη εκπομπή».

Μάλιστα ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής έκανε το τελευταίο του δελτίο το βράδυ της Κυριακής επισημαίνοντας τα εξής. «Εδώ, κυρίες και κύριοι, το δελτίο μας ολοκληρώθηκε. Βεβαίως μπορείτε να δείτε το δελτίο ειδήσεων και να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο site του σταθμού».

«Ακολουθεί η πρόγνωση του καιρού. Από όλους εμάς, εδώ στον Alpha, καλό σας βράδυ» και αποχώρησε από το πλατό των ειδήσεων.

Νίκος Μάνεσης: Η ανακοίνωσή του για το δελτίο