Η δοκιμασία αποχώρησης του MasterChef ήταν πολύ δύσκολη και απαιτητική! Το… άρωμα Ιταλίας ανάμεσα στην Καλλιόπη, τον Νίκο Π. και τον Βασίλη έκρινε και τον νικητή!

Ανάμεσα στον Βασίλη και τον Νίκο Π. «παίχτηκε» η αποχώρηση

Με καλεσμένο τον καταξιωμένο και βραβευμένο σεφ, Luca Piscazzi, η Καλλιόπη έκανε την καλύτερη προσπάθεια και βρέθηκε πρώτη «ασφαλής» στον εξώστη του MasterChef.

Ο Νίκος Παπαϊωάννου παρέμεινε στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής του Star.
Κερδίζοντας συνολικά 23 βαθμούς, ο Νίκος Παπαιωάννου ήταν αυτός που συνεχίζει στον διαγωνισμό μαγειρικής, με τον Βασίλη να αποχωρεί.

 

Ο Βασίλης Μπόλος δεν κατάφερε να περάσει στην εντεκάδα του MasterChef

Φανερά συγκινημένος ο Βασίλης είπε στους σεφ και κριτές: «Ευχαριστώ όλους, τα παιδιά που είναι πίσω από τις κάμερες που μας βοηθάνε στα δύσκολα και στα εύκολα, μας λένε “χαμογελάστε, πάμε…”. Νομίζω είναι οι πιο σημαντικοί άνθρωποι για εμάς. Σας γνώρισα… για εμένα αυτό είναι τιμή πραγματικά».

 

«Τρελό, όμορφο και δύσκολο», χαρακτήρισε με τρεις λέξεις το MasterChef ο Βασίλης, λέγοντας ότι αυτός που θέλει να κερδίσει τον μεγάλο τίτλο δεν είναι άλλος από τον Παναγιώτη.

Ο Βασίλης χαιρέτησε τους κριτές με μια αγκαλιά. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έφτασα μέχρι εδώ. Θα μπορούσα να πάω παραπάνω, αλλά κρατάω τα καλά», είπε στην κάμερα, ενώ εντύπωση προκάλεσε το σχόλιο του για τον «Μπόμπαινα». «Ο Μήτσος δεν είναι αυτό που φαίνεται. Έχει δύο πτυχές, είναι ένας άνθρωπος σε δύο κομμάτια. Στο σπίτι είναι άλλος άνθρωπος… όταν έρχεται εδώ πέρα γίνεται διαφορετικός. Δε θα μου λείψει ο Μήτσος, δε θα έχει με τι να ασχολείται», σχολίασε γελώντας.

 

 

Φεύγοντας οι κριτές αγκαλιάσαν τον Βασίλη, λέγοντάς του «καλή τύχη»