Η νέα εβδομάδα στο MasterChef 2022 ξεκίνησε και μαζί με πολλά καλά νέα, έφερε στους παίκτες και… δυσάρεστα.

Οι 10 καλύτεροι του διαγωνισμού μαγειρικής του Star έβαλαν τα δυνατά τους, όμως τρεις από αυτούς, δεν κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους κριτές με τα πιάτα τους στο Τεστ Δημιουργικότητας.
Συγκεκριμένα, ο Μάριος παρέδωσε πιάτο με ωμό κοτόπουλο, ο Δημήτρης «Μπόμπαινας» ήταν εκτός θέματος, καθώς χρησιμοποίησε αμύγδαλο, ενώ ο Νίκος δεν μπόρεσε να διαχειριστεί σωστά τα άγρια σπαράγγια.

Οι τρεις τους λοιπόν, θα φορέσουν μαύρες ποδιές και θα διαγωνιστούν στο επεισόδιο της Τρίτης 3/5 στη Δοκιμασία Αποχώρησης.

Να θυμίσουμε ωστόσο, πως υπάρχει και η Κάρτα Ασυλίας, την οποία κέρδισε σήμερα ο Παναγιώτης. «Αν κάποιο από τα παιδιά, τους φίλους μου, μου τη ζητήσει, θα την έχει» είπε ο παίκτης στην κάμερα του διαγωνισμού.

Masterchef: Ωμό το κοτόπουλο του Μάριου

Άτυχος ήταν ο Μάριος στη νέα Δοκιμασία του Τεστ Δημιουργικότητας. Ο παίκτης του MasterChef 2022, μπορεί να κέρδισε στη Δοκιμασία του Mystery Box αλλά στο Τεστ παρέδωσε εντελώς ωμό πιάτο στους κριτές.

Ενώπιον των κριτών, που φυσικά, δε δοκιμάσαν το πιάτο, ο Μάριος ανέφερε στεναχωρημένος πως σκέφτηκε να μην το παραδώσει. Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης τού είπαν τότε πως το πιάτο του αυτό είναι ένα από τα ομορφότερα πιάτα που έχει ετοιμάσει ποτέ και πως είναι κρίμα που δεν μπορούν να το δοκιμάσουν.
Μάλιστα, ανέφεραν ακόμα στον μάγειρα πως θα μπορούσε να το είχε «σώσει» αν έβαζε το κρέας για κάποια δευτερόλεπτα ακόμα στο τηγάνι.

master