Η μπλε ομάδα του διαγωνισμού μαγειρικής του Masterchef ήταν εκείνη που ηττήθηκε στην Ομαδική Δοκιμασία και τα μέλη της καλούνται να καταλογίσουν τις ευθύνες του αποτελέσματος και να ψηφίσουν αναλόγως, στην ψηφοφορία της εβδομάδας.

Η Ελπίδα ήταν εκείνη που κατάφερε να κερδίσει στη Δοκιμασία Ασυλίας. Άρα είναι και η μόνη που μπορεί να ψηφίσει αλλά δεν μπορεί να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες της. Η αποψινή ψηφοφορία, αποδεικνύεται πιο επεισοδιακή από ποτέ, με έντονες διαφωνίες μεταξύ των μελών της ηττημένης ομάδας και εντάσεις, ποιοι θα είναι αυτοί που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους και θα οδηγηθούν στη Δοκιμασία Αποχώρησης;

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται στην κουζίνα του MasterChef 2022 τον καταξιωμένο Ιταλό chef, Elio Sironi, που φέρνει ένα πιάτο αντιγραφής αυξημένων μαγειρικών απαιτήσεων.

Οι υποψήφιοι για αποχώρηση οφείλουν να αφήσουν πίσω τους την ένταση της ψηφοφορίας και να μαγειρέψουν με συγκέντρωση και «καθαρό» μυαλό στη Δοκιμασία Αντιγραφής Πιάτου, ακολουθώντας πιστά τη συνταγή, για να καταφέρουν να διατηρήσουν τη θέση τους στο διαγωνισμό.

Στο trailer υπάρχει ένταση μεταξύ των παικτών και φυσικά πρωταγωνιστής είναι ο γνωστός… άγνωστος, Δημήτρης Ταϊρίδης. Ο «Μπόμπαινας» κάνει μια κίνηση προκλητική, ρίχνει … καλαμπόκι στους συμπαίκτες του και τους αποκαλεί κότες!

Ο Σωτήρης Κοντιζάς όμως παρεμβαίνει γιατί, πόσο προφανώς να ανεχτεί, εμφανώς νευριασμένος και του φωνάζει να σταματήσει αυτό που κάνει.

Ωστόσο, μόνο ΕΔΩ θα μάθετε ποιοι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο διαγωνισμό μαγειρικής του STAR.

 

 Masterchef: Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου!