Πρεμιέρα έκαναν το βράδυ της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου, τόσο το Masterchef του Star όσο και ο Σασμός αλλά και η Γη της Ελιάς, που απλά ήρθαν να συμπληρώσουν τον πίνακα τηλεθέασης, που, όπως ήταν αναμενόμενο, είχε ανακατατάξεις!

Το Survivor έχασε την πρωτοκαθεδρία και ήδη στον ΣΚΑΪ και στην εταιρεία παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί, γίνονται συσκέψεις επί συσκέψεων προκειμένου να μη συνεχιστεί το σερί με τα χαμηλά νούμερα και να προλάβουν να αντιστρέψουν το κλίμα πριν είναι μη… αναστρέψιμο!

Ωστόσο εκεί στο Star οι υπεύθυνοι του προγραμματισμού πρέπει να κινηθούν ακόμα πιο γρήγορα, αφού ο διαφημισμένος διαγωνισμός μαγειρικής ήταν μάλλον ένα… ξαναζεσταμένο φαγητό το οποίο σίγουρα δεν μπορεί να σώσουν μόνοι τους οι τρεις… κούκοι ή αν προτιμάτε, σεφ!

Άπατα ήταν τα νούμερα, φοβόμαστε μήπως είμαστε και μόνο εμείς που το είδαμε, αν και η βάση είναι καλή. Οι τρεις παρουσιαστές, επιβεβαιώνουν για μία ακόμα φορά ότι η χημεία μεταξύ τους είναι άχαστη αλλά το προϊόν έχει ανάγκη από βελτίωση! Και δε μιλάμε βέβαια για… φτου κι από την αρχή αλλά προφανώς για δραστικά μέτρα προκειμένου να υπάρξει η ανατροπή! Συμβουλή και μάλιστα… δωρεάν, είναι να αλλάξουν προφανώς οι μέρες προβολής του διαγωνισμού όπως έκανε και ο ALPHA με τη σειρά Αυτή η νύχτα μένει την οποία και μετακόμισε, ελέω Survivor, Πέμπτη και Παρασκευή!

Για να μη χρειαστεί λοιπόν να «κοπούν» τα επεισόδια, μήπως θα ήταν φρόνιμο να «μετακομίσει» προς το τέλος της εβδομάδας και συγκεκριμένα, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο έτσι ώστε να μην υπάρχουν δυσάρεστες… εκπλήξεις;

Άλλοι θα πλήρωναν για συμβουλές…

Masterchef: Δείτε το νέο τρέιλερ