Ακόμα μία δοκιμασία αποχώρησης γι’ αυτή την εβδομάδα στο MasterChef 2022 προβλήθηκε στο επεισόδιο της Παρασκευής (13/5).

Οι τρεις υποψήφιοι του διαγωνισμού μαγειρικής του Star, Γιάννος, Ελπίδα, και Νίκος Μ. φορούν τις μαύρες ποδιές και περιμένουν να δουν το πιάτο αντιγραφής που βρίσκεται κάτω από την καμπάνα.
Μόλις οι κριτές σηκώνουν τις τρεις καμπάνες, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση αντικρίζουν τρία πιάτα με απαιτητικές τεχνικές μιας και πρόκειται για: «Κοτόπουλο, γεμιστό κρεμμύδι & κεμπάπ από μπούτι κοτόπουλο».
Τα συγκεκριμένα πιάτα φέρουν την υπογραφή του καταξιωμένου σεφ, Γιώργου Κατάρα.

Ελπίδα, Νίκος Μ., και Γιάννος φόρεσαν τις μαύρες τους ποδιές, έβαλαν τα δυνατά τους και προσπάθησαν να παραμείνουν στο σπίτι του MasterChef 2022.

Οι τρεις διαγωνιζόμενοι μετά τη δοκιμασία αποχώρησης στάθηκαν μπροστά από τους κριτές αλλά και τον καλεσμένο σεφ που βαθμολόγησαν τα πιάτα τους και περίμεναν να ακούσουν τα αποτελέσματα.
Και οι τρεις κατάφεραν να πλησιάσουν πολύ το πιάτο αντιγραφής, αλλά υπήρχαν και κάποιες αστοχίες.

Τελικά, η Ελπίδα και ο Γιάννος κατάφεραν να συγκεντρώσουν υψηλές βαθμολογίες και έτσι εξασφάλισαν την παραμονή τους στο σπίτι περνώντας παράλληλα στους top 7 του διαγωνισμού μαγειρικής.
Από την άλλη πλευρά, ο Νίκος Μπέρκας συγκέντρωσε χαμηλή βαθμολογία και έτσι αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής.

Masterchef: Αποχώρησε ο Νίκος Μπέρκας

«Φεύγω πάρα πολύ γεμάτος. Δε θα μιλήσω για μένα. Το μόνο που θα πω είναι ότι η μαγειρική όπως και η μουσική ενώνει. Να κερδίσει ο καλύτερος. Όποιος αντέξει πιο πολύ και όποιος το θέλει πιο πολύ», δήλωσε ο Νίκος Μπέρκας.