Οι παίκτες του MasterChef της Δευτέρας κλήθηκαν να διαγωνιστούν σε ένα δύσκολο τεστ δημιουργικότητας. Οι 18 διαγωνιζόμενοι, που συνεχίζουν στο δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου του MasterChef 2022 και του επάθλου των 50.000 ευρώ, επέστρεψαν στην κουζίνα για να ζήσουν άλλη μια απαιτητική και ενδιαφέρουσα εβδομάδα, που ξεκινά με τις καθιερωμένες δοκιμασίες του Mystery Box και του Tεστ Δημιουργικότητας.

Οι κριτές του ριάλιτι μαγειρικής του STAR Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος έπρεπε να αποφασίσουν ποιο από αυτά ήταν το καλύτερο και ποια τρία έστελναν τους δημιουργούς τους στον τάκο.

Κάποιοι πράγματι κατάφεραν να εντυπωσιάσουν με τα πιάτα τους, αλλά κάποιοι άλλοι πάλι, το τελείως αντίθετο!

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν εκείνος που ανέλαβε το δύσκολο έργο της ανακοίνωσης των ονομάτων όσων θα έπρεπε να μονομαχήσουν στο επόμενο επεισόδιο για την παραμονή στο MasterChef.

Και αυτοί που θα βρεθούν στον μαγειρικό τάκο είναι η Βασιλική Δροσάτου, ο Γιώργος Μελανδίνος και η Καλλιόπη Μπεζαντέ. Μένει να δούμε προσεχώς ποιος ή ποια από τους τρεις θα αφήσει την ποδιά και θα αποχωρήσει οριστικά από την κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής του STAR…

Η Βασιλική, ο Γιώργος και η Καλλιόπη θα κληθούν να μαγειρέψουν για την παραμονή τους. Ωστόσο, ο Δημήτρης ήταν ο τέταρτος στα κακά πιάτα και παρόλο που οι κριτές τον έσωσαν, εκείνος κινδυνεύει ακόμη, καθώς αν η Ελπίδα κάνει χρήση της κάρτας, θα κατεβεί να μαγειρέψει.

Μετά το τέλος της δοκιμασίας, ο Σωτήρης Κοντιζάς, o Πάνος Ιωαννίδης και o Λεωνίδας Κουτσόπουλος φώναξαν μπροστά τον Πάνο, τον Μάριο και τον Γιάννο, στους οποίους έδωσαν συγχαρητήρια για τις πολύ καλές τους προσπάθειες.