Η κρίσιμη ώρα έφτασε χτες βράδυ (4/3) για τους «μπλε» στο MasterChef και σειρά να βγει μπροστά και να αποδώσει ευθύνες, πήρε ο Γιάννος.

Η πρώτη του ψήφος πήγε στον Νικήτα στο ριάλιτι μαγειρικής του Star, επειδή τον είχε ψηφίσει στην πρώτη ψηφοφορία για λόγους μαγειρικής αντίληψης, όπως είχε πει τότε.

Τη δεύτερη ψήφο του την έδωσε στον Σταύρο, επειδή στην προηγούμενη δοκιμασία λειτούργησε εγωιστικά και όχι προς όφελος της ομάδας.

Ο παίκτης ήταν σε μεγάλη ένταση και δεν έκρυψε τα νεύρα του διότι ο Σταύρος δήλωσε στον Βασίλη ότι αν τον βγάλει στον τάκο, θα τον…

Η ατάκα αυτή τον έκανε έξαλλο και μάλιστα ο παίκτης με τις γαλλικές ρίζες ρώτησε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο πως θα αντιδρούσε αν άκουγε εκείνος κάτι ανάλογο.

«Αν σας βρίσω και σας πω, θα σας μπιπ μπιπ, πως θα το πάρετε;» ρώτησε με νεύρα ο Γιάννος.

Ο καταξιωμένος σε με τη σειρά του αποφάσισε να του απαντήσει με τη γνωστή του ψυχραιμία και το πηγαίο χιούμορ του.

«Αν μου το πεις εσύ νευριασμένος, θα πω εντάξει βρε Γιάννο μου ψωμί κι αλάτι», είπε χαρακτηριστικά.

Masterchef: Έσκασαν στα γέλια οι μάγειρες!

Αυτή του η ατάκα κατάφερε να κάνει όλους τους επίδοξους μάγειρες να βάλουν τα γέλια.

Μάλιστα στο τέλος της ψηφοφορίας ο Γιάννος ζήτησε συγγνώμη από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο για την ατάκα του.

Ακολούθησε έντονος διάλογος μεταξύ τους με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να επιχειρεί να «ησυχάσει τα πνεύματα» και τον Γιάννη να απαντά μεταξύ άλλων.

«Με βγάζει έξω από τα ρούχα μου».

«Ο Σταύρος δε μιλάει και πολύ, αλλά θα σου πετάξει το δηλητήριο εκεί που πρέπει. Θα αφήσει τους άλλους να φαγωθούν μεταξύ τους και μετά θα βγει αυτός», δήλωσε στη συνέχεια στις κάμερες.