Ο ΑΝΤ1 έρχεται με μια νέα σειρά-υπερπαραγωγή να «γράψει» μια νέα σελίδα στη μυθοπλασία με άγριο ρεαλισμό και φαντασiα.

H «Μάγισσα» θα μας ταξιδέψει στην προεπαναστατική Μάνη, σε έναν κόσμο γεμάτο πειρατές άγρια πάθη, αίμα και φως.

Σειρά crime επoχής που συνδυάζει τον ρεαλισμό με τη φαντασία -και όλα αυτά στη Μάνη του 1818- γίνεται; «Γίνεται», απαντά η dream team των «Αγρίων μελισσών», με τη Μελίνα Τσαμπάνη και τον Πέτρο Καλκόβαλη στο σενάριο και τον Λευτέρη Χαρίτο στη σκηνοθεσία να δίνουν σάρκα και οστά στο μεγαλύτερο στοίχημα του ΑΝΤ1 για την προσεχή σεζόν, μια σειρά υψηλών προδιαγραφών, με προϋπολοyισμό που αγγίζει τα 10 εκατομμύρια ευρώ για συνολικά 60 επεισόδια.

Δύο οικογέενεις, με αρχηγούς τον Γιώργο Γάλλο και τον Τάσο Νούσια, που έχουν παντρέψει τα παιδιά τους, έρχονται αντιμέτωπες με ένα στυγερό έγκλημα.

Η Έλλη Τρίγγου, που έχιε το χάρισμα της ενόρασης «βλέπει» την αποτρόπαιαη σκηνή, χαρακτηρίζεται «μάγισσα» και πληρώνει το τίμημα.

Στο all star cast της «Μάγισσας μετέχουν, επίσης, η Κατερίνα Λέχου ως σύζυγος του Γ. Γάλλου και ο Νίκος Ψαρράς ως αδελφός του, η Μαρκέλλα Γιαννάτου ως σύζυγος του Τ. Νούσια και ο Αναστάσιος Ροϊλός ενώ τις τελευταίες ημέρες προστέθηκε στη «Μάγισσα» και η Θέμις Μπαζάκα, με μια εντυπωσιακή μεταμόρφωση.

Πότε θα μεταδοθεί η «Μάγισσα»; Ο ΑΝΤ1 κα-ταστρώνει ήδη τα πρώτα σχέδια για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν, που θα έχει τη μυθοπλασία στο επίκεντρο.

Το κανάλι του Αμαρουσίου σχεδιάζει να μεταδίδει το «βαρύ πυροβολικό» του δύο φορές την εβδομάδα, ενώ λόγω του ιδιαίτερου και κάπως πιο ενήλικου περιεχομένου η «Μάγισσα» δεν θα πάρει θέση στη ζώνη των 21:00, αλλά στις 22:30.

Η πρεμιέρα αναμένεται στα τέλη Σεπτεμβρίου, ενώ μέχρι τότε θα έχει ολoκληρωθείτο γύρισμα του 80% της σειράς καθώς ήδη μοντάρονται επεισόδια.

Όλες οι ειδήσεις

Άγιος Παΐσιος: Τότε αρχίζουν τα γυρίσματα του 2ου κύκλου

Έρχεται και πιάνει δουλειά ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ – Οι πρώτες κινήσεις που θα κάνει ο Ολυμπιακός!

Ο παράδεισος των κυριών: Αυτό είναι το μέλλον της Αμαλίας την δεύτερη σεζόν