Λευτέρης Μητσόπουλος: Ο νικητής του J2US μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» για το τηλεπαιχνίδι «Το πιο μεγάλο παζάρι», τα γυρίσματα κ.λπ.

Ο γνωστός stand-up comedian θα έχει ρόλο έκπληξη στο συγκεκριμένο πρόγραμμα του ALPHA, το οποίο θα παρουσιάζει ο Ηλίας Βρεττός.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λευτέρης Μητσόπουλος:

«Όλα φανταστικά, όλα τέλεια, πάμε καλά. Παρά πολύ ωραία η χημεία μας με τον Ηλία. Δεν το περίμενα, γιατί δεν τον γνώριζα προσωπικά. Χαίρομαι που θα είμαστε μαζί. Είναι ένας άνθρωπος που μου δίνει χώρο για να του κάνω αστεία και τα δέχεται.

Ακόμα δεν μπορώ να πω τι διαφορετικό θα δούμε στο ‘Μεγάλο Παζάρι’, μέχρι να τα ανακοινώσει και το κανάλι όλα. Αλλά θα έχει πολύ ωραία πράγματα, είναι πολύ διασκεδαστικό, εμείς περνάμε τέλεια και πιστεύω να βγει προς τα έξω αυτό, να είστε έτοιμοι».

Ερωτηθείς πώς αισθάνθηκε όταν έμαθε ότι συμπαρουσιαστής θα είναι ο Ηλίας Βρεττός, ο Μητσόπουλος απάντησε: «Δεν το σκέφτηκα κάπως. Ούτε στραβά ούτε καλά. Ήμουν στον ‘αέρα’ γιατί δεν τον γνώριζα. Περίμενα πρώτα να τον γνωρίσω. Να δω πώς είναι ως άνθρωπος και μετά ως παρουσιαστής. Γιατί ήθελα να δω αν μπορούμε να έχουμε χημεία μεταξύ μας».

Έπειτα κλήθηκε να μιλήσει για τα γυρίσματα: «Δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα. Δεν μπορώ να πω περισσότερα. Ούτε και για την πρεμιέρα μπορώ να πω, αν δεν βγει το κανάλι να τα πει κανονικά. Είναι όλα τώρα στον ‘αέρα’, οπότε δεν μπορώ εγώ να σας πω κάτι συγκεκριμένο γιατί ενδέχεται να αλλάξει. Τα αφήνουμε όλα στο κανάλι και όταν τα πουν, εδώ είμαστε και θα τα ξαναπούμε κι εμείς».

Δείτε τι είπε ο Λευτέρης Μητσόπουλος: