Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έκανε πρεμιέρα σήμερα (8/7)  στη νέα καλοκαιρινή ψυχαγωγική εκπομπής του ΣΚΑΪ, Summer’s Cool, ενώ δίπλα του θα είναι η Μαριάντα Πιερίδη και η υπόλοιπη ομάδα: ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας, ο Ισίδωρος Φίκαρης και η Μάρτζυ Λαζάρου.

Η εκπομπή βγήκε στον αέρα στις 15:00 με τον παρουσιαστή να λέει στην έναρξη: «Καλησπέρα από το νέο μας σπίτι, το καλοκαιρινό, Summer’s Cool στον ΣΚΑΙ, κάθε μεσημέρι θα είμαστε εδώ. Δεν έχουμε άγχος καθόλου, είμαστε πάρα πολύ μπλε, πάρα πολύ όμορφοι» ενώ για την Μαριάντα Πιερίδη, είπεε στη συνέχεια: «20 χρόνια φιλίας, δεν έχουμε συνεργαστεί ποτέ, γιατί εγώ δεν είχα τα φόντα να ανέβω σε κάποια πίστα. Η Μαριάντα όμως, προσγειώθηκε στο τηλεοπτικό πλατό».

Λίγα μόλις λεπτά μετά την έναρξη της εκπομπής, η Φαίη Σκορδά έκανε την έκπληξη και βγήκε τηλεφωνικά δίνοντας τις ευχές της για το Summer’s Cool στη νέα ομάδα.

«Να πω καλή αρχή! Να έχετε ένα υπέροχο καλοκαίρι. Σχετικά με εσάς, Λάμπρο και Μάρτζυ, έχω κρατήσει έχουμε στο τηλέφωνο ένα group και μιλάμε τα Σαββατοκύριακα, όταν προκύπτει κάτι, εμείς το έχουμε αφήσει», είπε για τους πρώην συνεργάτες της.

«Εγώ ξέρω πού είναι η Φαίη, λίγο πριν ήμασταν κομμωτήριο, μετά θα πάει διακοπές», είπε όλο νόημα η Μαριάντα Πιερίδη.

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Δείτε το απόσπασμα