Δυναμικό «παρών» στο βραδινό ραντεβού στο Kontra Channel θα συνεχίσει να δίνει και την προσεχή σεζόν η Αναστασία Γιάμαλη, καθώς το κανάλι ανανέωσε για ακόμη μία χρονιά τη συνεργασία του με τη δημοσιογράφο για την παρουσίαση της καθημερινής πολιτικής εκπομπής «Kontra24». Η ζωντανή, late night εκπομπή Θα συνεχίσει με παρεμβατικό, προοδευτικό και απαλ-λαγμένο από στερεότυπα τρόπο να αναδεικνύει θέματα και πτυχές της επικαιρότητας. Στην αρχισυνταξία θα συνεχίσει ο Κυριάκος Δημάγγελος.

Να θυμίσουμε ότι περίπου πριν τρεις εβδομάδες έγινε παρέμβαση υπέρ του απεργού πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη από ομάδα αναρχικών στον «αέρα» του τηλεοπτικού σταθμού Kontra την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η εκπομπή «Kontra24» με τη δημοσιογράφο Αναστασία Γιάμαλη.

«Κυρίες και κύριοι με ενημερώνουν από το κοντρόλ, ότι έχει εισέλθει στον χώρο του Kontra μια συλλογικότητα η οποία επιθυμεί να κάνει μια παρέμβαση για τις 50 ημέρες απεργίας πείνας του κ. Γιάννη Μιχαηλίδη… Παρακαλώ τους κυρίους και τις κυρίες να περάσουν, να πουν αυτό που έχουν να πουν…», είχε πει η ξαφνιασμένη Αναστασία Γιάμαλη.

Αρχικά η ομάδα των αναρχικών φώναξε συνθήματα υπέρ του απεργού πείνας, διάβασε ένα κείμενο συμπαράστασης και στη συνέχεια, αποχώρησε με την δημοσιογράφο να ενημερώνει πως η παρέμβαση αυτή ήταν εκτός προγράμματος και έδωσε «πάσα» προκειμένου να προβληθεί διαφημιστικό διάλειμμα. Ωστόσο κανένα σοβαρό επεισόδιο δεν δημιουργήθηκε.

Kontra Channel: Δείτε το βίντεο με την παρέμβαση αναρχικών στην Αναστασία Γιάμαλη

Στο μεταξύ σε σημαντικές αλλαγές που συνδέονται απόλυτα με την ενiσχυση των σεναρίων περι πρόωρων εκλογών, αλλά και γενικότερα με την παρούσα κρίσιμη πολιτική συγκυρία, προχώρησε η διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού Kontra. Αιχμή του δορατος ήταν οι ανακατατάξεις στην ιστορική εκπομπή «Επί του πιεστηρίου» … που παρουσίαζε επί χρόνια ο Μάκης Κουρής και τις δύο τελευταίες σεζόν ο έμπειρος Βασίλης Σκουρής ο οποίος γνωρίζει άριστα το ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τον νεότερο μεν, αλλά γνώστη του ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργο Σιαδήμα.