Η γνωστή τραγουδίστρια, Κατερίνα Λιόλιου δεν άφησε αναπάντητα τα όσα είπε ο Ηλίας Ψινάκης στην εκπομπή του ALPHA, J2US σχετικά με τα όσα είχαν γίνει πριν δύο χρόνια στο X- Factor όπου ο manager είχε κατεβάσει το μπούστο της.

Η ίδια όμως φαίνεται να έχει αντίθετη απόψη με όσα είπε εκείνος στο στούντιο και φρόντισε να τα κάνει γνωστά με τον ορθό τρόπο. Να «κρεμάσει» στα μανταλάκια τον Ψινάκη τονίζοντας ότι δεν υπήρξε καμία συνεννόηση μεταξύ τους και τα όσα είπε ήταν ψέματα. Επιπλέον είπε ότι επιφυλάσσεται για τη συμπεριφορά του, δηλώνοντας παράλληλα έκπληκτη που το θέμα επανήλθε και μάλιστα με τέτοιο τρόπο.

«Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι στα πλαίσια της εκπομπής J2US επανήλθε ένα θέμα που με αφορά και το οποίο νόμιζα ότι είχε λήξει. Σας θυμίζω λοιπόν ότι πριν από δύο χρόνια ο κύριος Ψινάκης φέρθηκε απρεπώς εναντίον του προσώπου και της αξιοπρέπειάς μου με πράξεις τις οποίες δεν έδωσα συνέχεια αποδεχόμενη τις μετέπειτα εκκλήσεις και την συγγνώμη του. Πρόσφατα, δυστυχώς, αυτή τη φορά χωρίς να είμαι παρούσα, επαναλαμβάνει την ίδια συμπεριφορά προσβάλλοντας με και πάλι ισχυριζόμενος ψευδώς, όπως πολλά πρόσωπα είναι σε θέση να γνωρίζουν, ότι δήθεν η προηγούμενη χυδαία εναντίον μου συμπεριφορά του ήταν προϊόν προηγούμενης συνεννόησης μας. Λυπάμαι πολύ για τη συμπεριφορά του, για την οποία επιφυλάσσομαι και δηλώνω τον θαυμασμό την εκτίμηση και την συμπαράσταση μου σε κάθε κοινωνικό κίνημα που είναι ενάντια στην κακοποίηση και παρενόχλησης» έγραψε απογοητευμένη η τραγουδίστρια.

Η γνωστή τραγουδίστρια, Κατερίνα Λιόλιου δεν άφησε αναπάντητα τα όσα είπε ο Ηλίας Ψινάκης στην εκπομπή του ALPHA, J2US σχετικά με τα όσα είχαν

Λιόλιου για Ψινάκη

Πάντως, και τα όσα είπε ο Ηλίας Ψινάκης έπειτα από παρότρυνση του Κοκλώνη, δε φάνηκαν να καλύπτουν και ιδιαίτερα το σφάλμα στο οποίο υπέπεσε αν και ο παρουσιαστής και παραγωγός έκανε φιλότιμες προσπαθειες.

 

Κατερίνα Λιόλιου: Ψέματα όσα είπε ο Ψινάκης

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 29/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 2η ασυλία;

Αυτός είναι ο Λιβανέζος Χιγκίτα – Η απίθανη απόκρουση που έγινε viral! (vid)

Ναταλία Γερμανού: Τέλος από την εκπομπή της δυο δημοσιογράφοι