Ένα πολύ σημαντικό λάθος έγινε στη χτεσινή εκπομπή με την Κατερίνα Καινούργιου στον Alpha. Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος Χρύσλα Γεωργακοπούλου υπέπεσε σε σφάλμα σε ό,τι αφορά την ερμηνεία των όσων είπε η 24χρονη Γεωργία από τη Θεσσαλονίκη στη συνέντευξής της.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος έκανε ΛΑΘΟΣ στα λεγόμενα της κοπέλας. Είπε δηλαδή πως από δική της επιλογή δεν πήγε στον ιατροδικαστή την πρώτη μέρα. Αυτό προκάλεσε κύμα επιθέσεων στα social media. Σήμερα,  η Χρύσλα Γεωργακοπούλου θέλησε να διορθώσει το λάθος και να μαζέψει τα… απόνερα.

«Επειδή ειπώθηκαν και γράφτηκαν πάρα πολλά, χθες είπα κάτι και σε αυτό το σημείο θέλω να πω, ας έρθει κάποιος που ποτέ δεν έχει παρανοήσει κάτι. Ας με δικάσουν για ένα λάθος και μάλιστα ένα λάθος που δεν έκρυβε κανέναν δόλο. Ήταν μια παρερμηνεία αυτού που άκουσα».

Κατόπιν μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου η οποία ζήτησε προσωπικά συγγνώμη για το λάθος αυτό.

«Εγώ γνωρίζω και το ποιόν σου και την παιδεία σου. Επειδή λοιπόν εγώ φέρω την ευθύνη της εκπομπής, χθες έγινε μια παρανόηση. Μας συγχωρείτε, έγινε μια παρανόηση κάτι που μπορεί να συμβεί στον αέρα μιας ζωντανής εκπομπής και ζητάω και προσωπικά για το λάθος αυτό» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Στο μεταξύ και χτες ήταν μία έντονη μέρα για την παρουσιάστρια

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε  χτες για τη στήριξη που έδειξε στον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Ο λόγος, το ζήτημα που έχει προκύψει με την Ιωάννα Τούνη.

«Κι εγώ στήριξα τον συνεργάτη μου. Δεν στήριξα την Ιωάννα που κι εκείνη θα στήριζα, αλλά είναι φίλος μου τόσα χρόνια, έχουμε περάσει πολύ δύσκολες στιγμές μαζί και είναι σύντροφος και συνεργάτης του θύματος», είπε χαρακτηριστικά μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.