Η παρουσιάστρια της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, Κατερίνα Καινούργιου αποχώρησε εκτάκως από την εκπομπή για το νοσοκομείο αφού όπως είπε, δεν ένιωθε καθόλου καλά!

Μάλιστα ένιωσε τόσο χάλια που κόντεψε να λιποθυμήσει!

Η παρουσιάστρια ζήτησε on air από τους συνεργάτες της να την βοηθήσουν αφού όντως ένιωθε ατονία και τα μάτια της είχαν βουρκώσει!

Από την έναρξη της εκπομπής ανέφερε ότι δεν αισθάνεται πολύ καλά, κάτι που με την ώρα άρχισε να επιδεινώνεται. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ίδια να χρειαστεί να αποχωρήσει εκτάκτως από την εκπομπή, λέγοντας ότι πρέπει να πάει στο νοσοκομείο.

Λίγο αργότερα, νιώθοντας τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν και μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, έδωσε εντολή στον Γρηγόρη Γκουντάρα να κάτσει στη θέση της (γιατί η άδεια καρέκλα δημιουργεί και ένα… κλίμα) και είπε προς τους τηλεθεατές της εκπομπής:

«Συγγνώμη, να ξεκαθαρίσω κάτι για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Επειδή δε νιώθω καλά, θα χρειαστεί να πάω για λίγο μέχρι το νοσοκομείο να κάνω έναν τυπικό έλεγχο, για να μην είναι κάτι ανησυχητικό. Δε θα είναι. Αφήνω τα παιδιά να συνεχίσουν. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Ευχαριστώ πολύ. Πάμε να συνεχίσετε» είπε χαρακτηριστικά.

Έτσι, η ίδια έφυγε για να πάει να ηρεμήσει και να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις για να δει τι συμβαίνει και είχε τάσεις για λιποθυμία και έμετο.

Όλοι ευχόμαστε περαστικά!

Κατερίνα Καινούργιου: Έφυγε από την εκπομπή για νοσοκομείο!