Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή της στον ALPHA, Super Κατερίνα. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε τα όσα γνωρίζει για την οικοδέσποινα του Fay’sTime και αν τελικά βρεθεί στο MEGA ή στον ΑΝΤ1 που τόσο την θέλουν.

«Υπάρχει θέμα με τη Φαίη Σκορδά και τον ΑΝΤ1. Έχει κάνει δύο ραντεβού με τον ΑΝΤ1, έχει ολοκληρωμένη πρόταση. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να πιθανολογήσω τι της είπαν», είπε αρχικά ο Χάρης Λεμπιδάκης.

«Εγώ ξέρω ότι της πρότειναν το Σαββατοκύριακο στον ΑΝΤ1. Στο MEGA στο 9-12 για να είμαστε αντικειμενικοί, πηγαίνει καλά η Δανάη Μπάρκα. Δεν είναι αδικία;» σχολίασε ενώ είπε πως από δικές της πληροφορίες ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θέλει να κάνει κάτι δικό του.

«Εσύ βλέπεις δηλαδή όλη την τηλεόραση δίκαιη και σε πείραξε η αδικία στη Δανάη;», ρώτησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Εγώ (την τηλεόραση) τη βλέπω με βάση τα νούμερα. Πάντως από τις κουβέντες που έχω κάνει παλαιότερα με τη Φαίη, ξέρω ότι έχει πολλή αγάπη στον ΑΝΤ1» είπε η παρουσιάστρια που, όπως λένε οι κακές γλώσσες, είναι από τις πιο ακριβοπληρωμένες φέτος.

«Άρα μήπως η Φαίη πάει στον ΑΝΤ1 Σαββατοκύριακο; Εμένα οι δικές μου πληροφορίες από το MEGA λένε ότι μην είστε και τόσο σίγουροι ότι η Δανάη θα αλλάξει από το 09:00-12:00».

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε όσα είπε για Σκορδά και Μπάρκα