Τον Σταμάτη Κραουνάκη φιλοξένησε στην νέα εκπομπή του OPEN, Όσα (δε) λέμε, η Άννα Δρούζα το βράδυ της Δευτέρας 10 Ιουνίου. Ωστόσο μία από τις ερωτήσεις που του έκανε εκείνη, ήταν η εξής: «Πώς είναι η σχέση με το σώμα σου;».

«Παρόλο το βάρος μου, η σχέση με το σώμα μου είναι εξαιρετική. Το κάνω όσο μπορώ κι είμαι συνέχεια σε απόλυτη πειθαρχία. Έχω σταματήσει τα πάντα, δεν τρώω γλυκά κι έχω γαμ…ί στις στέβιες» ανέφερε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

«Όχι (σ.σ. δεν είναι ψυχικό βάρος). Τρώμε. Σούζη τρως τέλος! Μη λέμε μαλ…ες, τρώμε. Δεν τα βάζεις αλλιώς και τα κιλά. Δεν είμαι και της τρελής φάσης, λέω αργά. Δεν λέω να χάσω και 10 κιλά σε ένα μήνα. Δεν το απολαμβάνω πια το φαγητό. Το έχω κόψει από απόλαυση» πρόσθεσε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Η ερώτηση ωστόσο προκάλεσε την αντίδραση της Δανάης Μπάρκα, η οποία σχολίασε το θέμα στον αέρα του MEGA και του Πάμε Δανάη, την Τρίτη 11/6.

«Η εκπομπή της κυρίας Δρούζα λέγεται “Όσα δε λέμε” ή “Όσα δεν πρέπει να λέμε”; Πλάκα κάνω…», ρώτησε αρχικά. Τότε ο Άρης Καβατζίκης είπε: «Έχουν οικειότητα προφανώς και γι’ αυτό τον ρώτησε και για το θέμα της εικόνας του. Τώρα, εσύ που τον ξέρεις και προσωπικά, άσχετα αν εσύ μπορεί να έχεις δισταγμούς και φραγμούς, είναι ένας άνθρωπος ο οποίος θέλει και μπορεί να μιλήσει για όλα και δεν σταματάει πουθενά».

Η παρουσιάστρια ωστόσο απάντησε: «Το τι θέλεις και το ότι μπορείς να μιλήσεις για όλα, δεν σημαίνει ότι χρειάζεται να μιλήσεις για όλα, κατ’ εμέ. Και άλλοι άνθρωποι δείχνουμε αυτή την ανοιχτωσιά ότι “ρώτα με, δεν έχω πρόβλημα”, αλλά βάζεις τα όριά σου, σε σχέση με το τι όντως μπορείς να πεις. Δηλαδή τώρα, με αυτό, δεν μετακινήθηκα κι εγώ κάπου, δεν είναι ότι μου έδωσε κάτι σαν σκέψη που δεν την είχα».

«Ποιος θα τολμούσε να πει στην κυρία Δρούζα για τον κύριο Λάλα;», είπε έπειτα ο δημοσιογράφος, με την παρουσιάστρια να καταλήγει: «Ακόμα κι αυτό, είναι πράγματα που βλέποντάς τα… Προφανώς και υπάρχει γνωριμία και παρελθόν, αλλά είναι πράγματα που λες “ωχ τώρα”, μαγκώνεσαι».

Η ερώτηση της Δανάης Μπάρκα προς την Άννα Δρούζα