Το καλοκαίρι έφτασε και η τηλεόραση είναι έτοιμη να μας υποδεχτεί! Δείτε τα προγράμματα που θα έχουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί!

ΑΝΤ1

Πλήρεs και ανανεωμένο Θα είναι το πρόγραμμα του ΑΝΤ 1 για το φετινό καλοκαίρι. Κάθε πρωί και για τρεις περίπου ώρεs, ο Παναγιώτηs Στάθηs και ο Νίκος Ρογκάκοs θα μεταδίδουν αναλυτικά τις ειδήσειs στην εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί», ενώ μαζί τους ενδέχεται να είναι και η Ηρώ Ράντου. Το απόγευμα, μια νέα σειρά, το «Superstore», αμερικανικής παραγωγής που έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία όπου και αν έχει προβληθεί, Θα κάνει την εμφάνισή τηs στην απογευματινή ζώνη του καναλιού, συγκεκριμένα Θα προβάλλεται στις 16.00. Λίγο αργότερα σειρά Θα παίρνει το «Clinic», μια πρωτότυπη ιατρική σειρά του καναλιού, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα. Μπορεί οι πρωταγωνιστέs τηs να μην είναι γνωστά ονόματα του χώρου αλλά ερασιτέχνεs ηθοποιοί, όμωs λέγεται πως κάθε επεισόδιο που Θα είναι αυτοτελέs, Θα κόβει την ανάσα στους τηλεθεατέs. Ολα τα παραπάνω δεν σημαίνει πως δεν Θα δώσουν χώρο και στις επαναλήψειs των σειρών που, όπωs και κάθε χρόνο, γνωρίζουν την προτίμηση του κοινού.

 

MEGA

Με το αρχείο σειρών που έχει το Μεγάλο Κανάλι  θα μπορούσε να βγάλει όχι μόνο το πρόγραμμα ενόs ολόκληρου καλοκαιριού αλλά δέκα. Οπωs λοιπόν καλά καταλαβατε πολύ καλά το MEGA από τον Ιούλιο και μετά, όπου και Θα ολοκληρωθούν εκπομπές, σειρέs και λοιπά πρότζεκτ, Θα εμπλουτίσει το προγραμμα του με αξέχαστα παλιά σίριαλ ελληνικών δημιουργών που το κοινό εχει τιμήσει δεόντως, οπωs το «Στο παραπέντε», «Οι απαραδεκτοι», «Είσαι το ταίρι μου» κ.ά. Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα από το κανάλι, όμωs οι υπεύθυνοι προγράμματοs δεν Θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια σε ό,τι αφορά στην ενημέρωση. Οι εκπομπέs παραμένουν στιs ώρες τουs, όμως θα αλλάξουν τα πρόσωπα που Θα τις παρουσιάζουν. Στιs καρέκλεs των καθημερινών πρωινών εκπομπών αλλά και σε εκείνεs του Σαββατοκύριακου θα καθίσουν οι Μπάγια Αντωνοπούλου, Βελίκα Καραβάλτσιου, Νικήταs Κορωνάκηs, Σωτήρηs Μπολάκηs και η Κατερίνα Νώντα.

 

ALPHA

Τι και αν το «Happy Day» τηs Σταματίναs Τσιμτσιλή Θα κατεβάσει ρολά στις αρχές του Ιούλη. Το κανάλι ξέρει πως Θα κρατήσει το κοινό του. Με πετυχημένα σίριαλ του παρελθόντοs όπωs «Ερωταs με επιδότηση ΟΓΑ» και «Εντιμότατοι κερατάδεs» και φυσικά ενημέρωση. Η δημοσιογραφική ομαδα του καναλιού Θα συσπειρωθεί προκειμένου να δημιουργήσει μια ενημερωτική infotainment εκπομπή άρτια. η οποία με σεβασμό προς τον τηλεθεατή θα μεταδίδει τι εξελίξειs από την Ελλάδα και τον κόσμο. Και τα απογεύματα Θα είναι γεμάτα όμωs στον ΑΡΗΑ με ελληνικές σειρές που Θα μεταδοθούν σε επανάληψη όπως το «Μην αρχίζειs τπ μουρμούρα» , «Το σόι σου» αλλά και ελληνικό κινηματογράφο.