Η Αννίτα Πάνια υποδέχτηκε χθες (30/12) την Βίκυ Χατζηβασιλείου στη βραδινή εκπομπή της στο OPEN και οι δυο γυναίκες τα είπαν όλα «ΑΝΟΙΧΤΑ» όπως δηλώνει και ο ίδιος ο τίτλος της εκπομπής.

Σας είχαμε προϊδεάσει χθες για τις καταγγελίες bullying και το τι θα βλέπαμε στην συνέντευξη της παρουσιάστριας. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ήταν πράγματι όσο αποκαλυπτική περιμέναμε από τα χθεσινά previews.

Η Χατζηβασιλείου αναφέρθηκε πράγματι για το bullying που δέχτηκε από διευθυντή σε τηλεοπτικό κανάλι. Μίλησε για εργασιακό bullying από ανώτερο σε αυτήν άτομο ο οποίος μιλούσε για αυτή προσβλητικά δημόσια και μετέδιδε ψευδείς πληροφορίες.

Ακόμη μίλησε και για την κατάσταση με τον Κορονοϊό, τα εμβόλια, το ατύχημα του γιου της αλλά και την προσωπική της ζωή την οποία «δεν πούλησε ποτέ σε εξώφυλλα περιοδικών» όπως η ίδια τόνισε.

Ένα από τα θέματα συζήτησης που έκλεψε τις εντυπώσεις ωστόσο και το οποίο θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τους φανς της δημοσιογράφου είναι το ενδεχόμενο νέας εκπομπής από την ίδια.

Η Χατζηβασιλείου απέχει εδώ και αρκετό διάστημα από την ελληνική τηλεόραση. Συγκεκριμένα το «τέλος» της από το γυαλί ήρθε μαζί με το τέλος της εκπομπής «Πάμε Πακέτο» την οποία παρουσίαζε για χρόνια.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τις εμπειρίες της από συγκινητική εκπομπή που είχε αγαπηθεί από τον κόσμο με τις ιστορίες επανένωσης ανθρώπων. Ανέφερε πως πάντα ήθελε να κάνει κάτι που να έχει ουσία και να τη φέρνει σε επαφή με ανθρώπους ενώ έδωσε και την πληροφορία ότι η Ζήνα Κουτσελίνη ήταν αυτή που της έκανε τη πρόταση να παρουσιάσει κάτι τέτοιο.

Στη συνέχεια έκανε επίσης την αποκάλυψη για μία σύγχρονη εκδοχή του Πάμε Πακέτο.

Συγκεκριμένα, την κουβέντα για μελλοντικό… πακέτο άνοιξε η Αννίτα Πάνια λέγοντας: «Οκ το πακέτο σταμάτησε. Να μην είσαι σίγουρη ότι ποτέ δε θα ξαναγίνει. Μπορεί κάποια στιγμή να σου γίνει πρόταση ωραία, δε το ξέρεις αυτό.»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου τότε απάντησε: «Μπορεί. Ε καλά εγώ το ξέρω και στο μυαλό μου έχω ήδη πως θα έχει σύγχρονη εκδοχή… Αλλά είδωμεν!» ανέφερε αφήνοντας τα πάντα στον αέρα!