Η τούρτα της μαμάς: Η Λυδία Φωτοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» στην ΕΡΤ1, όπου μίλησε (και) για το συγκεκριμένο σίριαλ.

Η γνωστή ηθοποιός αποδείχθηκε ιδιαίτερα αποκαλυπτική, όταν κλήθηκε να σχολιάσει ποια ήταν η πρώτη της αντίδραση με τον ρόλο της.

Δεν μάσησε τα λόγια της και δεν δίστασε να πει ότι έτρεμε στο ξεκίνημα των γυρισμάτων.

Μεταξύ άλλων, η Λυδία Φωτοπούλου είπε:

«Όταν πήρα τα σενάρια, τρόμαξα λίγο. Γιατί κατάλαβα ότι καλούμαι να κάνω κάτι, το οποίο δεν έχω ξανακάνει. Από την άλλη, όμως, το ήθελα πάρα πολύ.

Θαυμάζω τον Αλέξανδρο Ρήγα και τον Δημήτρη Αποστόλου για τις σειρές τους, για το χιούμορ τους… Μου άρεσαν πάρα πολύ τα επεισόδια, μου άρεσε πάρα πολύ αυτή η τύπισσα. Δεν την ήξερα ακόμα.

Ξέρω ότι ο παραγωγός μας, ο Βαγγέλης Μαυρογιάννης, με πρότεινε. Και έλεγαν ‘θα δεχθεί, δεν θα δεχθεί’ και με πήρε. Στην αρχή απόρησα. Όταν αρχίσαμε, έτρεμα, δεν ήξερα πού πάνε τα τέσσερα.

Αλλά θυμάμαι τον Αλέξανδρο Ρήγα που είπε στην Ελένη Μπλέτσα, η οποία μας έκανε τα ρούχα: ‘Θέλω να την ντύσεις με ό,τι ωραιότερο βρεις’. Με το που έβαλα το πρώτο φουστάνι… Μου αρέσει πάρα πολύ να ξέρω πώς είναι η όψη μου, αυτό με βοηθάει.

Και τάκα-τάκα-τάκα-τάκα, την… είδα. Άρχισα να τη… βλέπω λίγο. Και σιγά-σιγά εντάξει, απελευθερώνεσαι. Όταν σου κάνουν το δώρο αυτής της συγγραφής, πρέπει να είσαι λίγο… Όπως και στην Γκόλφω με την Αγάπη, όταν έχεις να πεις αυτά τα λόγια…».

Ακούστε όσα είπε η Λυδία Φωτοπούλου για τη σειρά «Η τούρτα της μαμάς»