Ο σκηνοθέτης της σειράς, του ΣΚΑΪ, Οι Πανθέοι, Σπύρος Μιχαλόπουλος μίλησε στην κυριακάτικη Real Life για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της πολλά υποσχόμενης σειράς και ξεκαθάρισε κατά πόσο επηρεάζονται οι συντελεστές.

Επιπλέον σχολίασε για τα όσα ακούγονται γύρω από το θέμα των μετρήσεων και αν κάποιοι μπορούν να επηρεάσουν τα νούμερα.

«Κατ’ αρχάς, πιστεύω ότι το γεγονός της τηλεθέασης έχει να κάνει με το εκάστοτε κανάλι, τη διαφημιστική εταιρεία και τον παραγωγό. Δεν θέλω να πιστεύω ότι έχει να κάνει με εμάς που δημιουργούμε αλλά με κάποιον τρόπο μάς έρχεται εξ αντανακλάσεως», ανέφερε αρχικά.

«Αυτό επηρεάζει την ψυχολογία των ηθοποιών, του συνεργείου, του σεναριογράφου και τη δική μου. Όταν υποστείς μία κριτική, πάντα κάνεις δεύτερη σκέψη, μήπως ο άλλος έχει δίκιο. Καταλαβαίνεις ότι δεν έχει δίκιο και προχωράς».

«Δεν μπορώ να πω ή να υπονοήσω κατά πόσο επηρεάζουν κάποιοι κάπως τις μετρήσεις. Δεν θέλω να πιστεύω αυτό το πράγμα, θεωρώ θα ήταν και άδικο. Αυτό που πιστεύω είναι η φήμη. Περπατάτε στον δρόμο, όποιον και να ρωτήσετε αν έχει δει τους “Πανθέους” (και κάποιοι μάλιστα φαίνονται ότι τους έχουν δει, γιατί σου μιλούν για την ιστορία που περιγράφουν οι “Πανθέοι” και για συγκεκριμένα γεγονότα). Αυτό δεν απεικονίζεται στις μετρήσεις. Είναι λοιπόν ένα θέμα που αφορά κυρίως τα κανάλια και τις διαφημιστικές εταιρείες», κατέληξε ο Σπύρος Μιχαλόπουλος.

 

Οι Πανθέοι: Δείτε το τρέιλερ