Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι ένα πολυσυζητημένο πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης, αφού είναι ένας κορυφαίος παρουσιαστής που πολλές φορές απασχολεί τα δημοσιογραφικά γραφεία με τις επόμενες κινήσεις του.

Τον τελευταίο καιρό είχε γίνει γνωστό ότι το MEGA του είχε προτείνει, όπως ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σου Σου,από την  περασμένη ακόμα χρονιά, μία άκρως δελεαστική πρόταση που μάλιστα συνοδευόταν και από «λευκή επιταγή» γιατί όταν έχεις να κάνεις με τέτοιου μεγέθους παρουσιαστές, ρωτάς και τι θα ήθελε να κάνει, δεν του το λες εσύ.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, ο Γρηγόρης είναι ένα πολυεργαλείο που έχει εμφανιστεί σε πάρα πολλές ζώνες και κατάφερε να σημειώσει μεγάλη επιτυχία.

Μάλιστα, ο ΑΝΤ1 τον αδίκησε σε ό,τι έχει να κάνει με τον Εκατομμυριούχο αφού ενώ έσκιζε, του άλλαζαν συνεχώς ώρες για να μπορέσουν να χωρέσουν στο πρόγραμμα και οι Ράδιο Αρβύλα.

Τελικά, έγινε γνωστό ότι ο Γρηγόρης έδωσε τα χέρια με το κανάλι που τον φιλοξενεί τα τελευταία χρόνια και ήδη ετοιμάζονται τα συμβόλαια αν δεν έχουν ήδη υπογραφεί. Η συνεργασία του παρουσιαστή και του σταθμού αφορά τόσο τον Εκατομμυριούχο όσο και το The 2night show.

Πάντως, το μόνο «σοβαρό» πρόβλημα που υπάρχει σε αυτό το κανάλι, είναι ότι υπάρχουν τρία βασικά στελέχη του, ο Γρηγόρης, ο Γιώργος Λιάγκας και ο Αντώνης Κανάκης, που δε μιλιούνται μεταξύ τους και οι ισορροπίες είναι λεπτές…

 

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Δείτε το ρεπορτάζ