Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, Γιώργος Λιάγκας, ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του και μάλιστα μέσα από την εκπομπή του!

Ο δημοσιογράφος θέλησε μάλιστα να εξηγήσει τους λόγους που τον έκαναν να καθυστερήσει στην ανανέωση του συμβολαίου αφού όπως είπε – ο ίδιος και οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 ήθελαν να καταλήξουν στη μορφή που θα πάρει η εκπομπή «Πρωινό» την επόμενη σεζόν και οι αλλαγές που θα προκύψουν.

Ο ίδιος ανέφερε: «Επειδή έχει γίνει ένα σίριαλ κι έχω ακούσει του κόσμου τις βλακείες… Υπέγραψα την Παρασκευή το νέο μου συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1. Θα βγάλει και μία τυπική ανακοίνωση ο σταθμός. Δεν είναι ουσιαστικά πράγματα οι ανακοινώσεις, γιατί λένε “τι θα αναφέρεται”. Δηλαδή λένε “τι θα αναφέρεται”. Θα αναφέρεται ότι ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τον ΑΝΤ1. Θέλω να πω ευχαριστώ γιατί είχα παραπάνω από μία προτάσεις όλο αυτό το διάστημα από σημαντικά κανάλια. Ευχαριστώ όλους όσοι με προσέγγισαν αυτό το διάστημα».

Όπως αποκάλυψε θα έρθουν κάποιες αλλαγές και σημείωσε πως στο συμβόλαιο του υπάρχει και η πρόβλεψη για ακόμα μια εκπομπή, λέγοντας πως δεν πρόκειται για late show.

 

Γιώργος Λιάγκας: Δείτε όσα είπε

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 3/6 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 2η ασυλία;

Survivor: Νέος τραυματισμός και αγωνία για την Κατερίνα Δαλάκα – Τι συνέβη

Τατιάνα Στεφανίδου: Επαφές με το OPEN μετά το τέλος της από τον ALPHA