Ο Απόστολος Λύτρας πέρασε το πρώτο του βράδυ στο VIP κελί του στις φυλακές Κορυδαλλού και ο δημοσιογράφος Γιώργος Λιάγκας σχολίασε και σήμερα (21/6) από την εκπομπή του στον ΑΝΤ1 τα όσα έχουν συμβεί μέσα στα τελευταία εικοσιτετράωρα στη ζωή του ποινικολόγου.

«Ο Απόστολος Λύτρας έκανε κάτι που είναι απαράδεκτο, ντροπιαστικό. Ξεφτιλίστηκε με αυτό που έκανε κι δεν ξέρω πώς θα διαχειριστεί την ξεφτίλα του. Αυτό που έκανε σε έναν άνθρωπο, στη γυναίκα του, στη μάνα του παιδιού του -και δεν σήκωσε απλά χέρι, την σακάτεψε- είναι ντροπή, τεράστια ντροπή», είπε ο δημοσιογράφος και συνέχισε λέγοντας:

«Από εκεί και πέρα, εγώ δεν είμαι δικηγόρος και δεν ξέρω αν δίκαια ή μη δίκαια βρίσκεται στη φυλακή. Γνωρίζω ότι πρέπει να σεβαστούμε τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Βγαίνουν δικηγόροι και λένε ότι χειραγωγεί τη Δικαιοσύνη, εγώ δεν μπορώ να το πω αυτό. Δεν το γνωρίζω και ελπίζω να μην ισχύει.

Ένας άνθρωπος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη φυλακή για κάτι αποτρόπαιο που έκανε κι επειδή δεν άκουσε την απόφαση της Δικαιοσύνης ότι έπρεπε να μείνει μακριά από τη γυναίκα αυτή. Μην του φορτώσουμε και το προπατορικό αμάρτημα».

 

Γιώργος Λιάγκας: Τι είπε για τον Απόστολο Λύτρα

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Spoiler 21/6: Αυτά τα χρήματα έχουν κερδίσει οι τέσσερις φιναλίστ έως τώρα

Οι κορυφαίοι 15 αναβάτες αρκετά γρήγοροι για να κερδίσουν στο Mugello την περασμένη σεζόν

Ο Παράδεισος των Κυριών: Καρέ καρέ οι τελευταίες στιγμές