Μεγάλος χαμός έγινε σήμερα στην εκπομπή Το Πρωινό, όταν ο Γιώργος Λιάγκας ανέβασε τους τόνους μιλώντας με την Άρια Καλύβα. Η κουβέντα ξεκίνησε με αφορμή τη δήλωση του δημοσιογράφου που είπε ότι το σκυλάκι δεν είναι παιδί και μέλος της οικογένειας!

«Είναι σκληρή. Εδώ άλλοι βγαίνουν και παίρνουν ένα σκυλάκι και λένε εγώ το βλέπω σαν παιδί μου. Το σκυλάκι δεν μπορεί να είναι παιδί. Δε μπορεί να υποκαταστήσεις ένα παιδί με το σκυλάκι. Το ζώο δεν είναι ισότιμο με τον άνθρωπο, μην τρελαθούμε. Μιλάς με έναν άνθρωπο που μένει με σκύλο. Εγώ διαφωνώ. Μιλάτε με έναν φιλόζωο άνθρωπο που έχει μεγαλώσει με σκυλιά. Με βλέπετε με τη Φούσκα όλο το 24ωρο, μόνο μαζί που δεν κοιμόμαστε. Δεν είναι μέλος της οικογένειας η Φούσκα. Οικογένειά μου είμαι εγώ και τα παιδιά μου και η μάνα των παιδιών μου, που είναι οικογένεια με τα παιδιά. Αυτό είναι οικογένεια. Δεν είναι μέλος της οικογένειας ένα ζώο».

Τότε η Άρια Καλύβα είπε: «Τι το έχεις το ζώο μέσα στο σπίτι του; Βεβαίως και είναι μέλος της οικογένειάς σου. Τι είναι; Αντικείμενο, τσαντάκι, αξεσουάρ; Τι είναι;»,

«Εσύ αμφισβητείς αν αγαπάω το σκυλί μου; Σε παρακαλώ πάρα πολύ τώρα Άρια. Είναι τσαντάκι το σκυλί; Σε παρακαλώ πάρα πολύ. Είναι ζώο, δεν είναι άνθρωπος. Τι να κάνουμε τώρα. Οι άνθρωποι με τους ανθρώπους… Τι να κάνουμε τώρα. Εγώ το γέννησα; Έχω DNA ίδιο με το σκυλί; Τι μου λες τώρα» είπε εκνευρισμένος ο παρουσιαστής!

«Υιοθέτησες ένα πλάσμα για να του προσφέρεις αγάπη, Γιώργο μου. Δεν αμφισβήτησε κανείς την αγάπη για να μην παρεξηγούμεθα. Βλέπω πως συμπεριφέρεσαι στην Φούσκα. Πρέπει να ξανασκεφτείς και να αναθεωρήσεις αυτό που λες», ανέφερε στην συνέχεια εκνευρισμένη η δημοσιογράφος.

Τότε ο Λιάγκας απάντησε: «Μην τα μπερδεύουμε όλα. Τα αισθήματα δεν πρέπει να βαφτίζονται με υπερβολικές λέξεις που για εμένα δημιουργούν και προβλήματα. Τι πάει να πει μέλος της οικογένειας το σκυλί; Το σκυλί είναι μέσα στην οικογένεια προφανώς, αλλά είναι δίπλα στην οικογένεια δεν είναι μέλος της. Το γέννησα το σκυλί και δεν το ξέρω η το έκανα μέσω παρένθετης μητέρας».

«Δηλαδή οι άνθρωποι που υιοθετούν, δεν αντιμετωπίζουν τα παιδιά σαν μέλη της οικογένειας; Αυτό λες», του είπε η Άρια Καλύβα.

Τότε ο παρουσιαστής σε έξαλλη κατάσταση της απάντησε «Τα παιδιά είναι άνθρωποι και όχι ζώα. Βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν έχω πει και το κάνεις πολλές φορές. Δεν αγαπάω τα ζώα; Έλα Θεέ και Κύριε τώρα. Ξαφνικά άλλο θέμα να δημιουργήσουμε. Να με βγάλεις ότι δεν αγαπάω και τα ζώα που έχω μεγαλώσει με ζωάκια. Αχ Θεέ μου τι τραβάω…» και εκεί τελείωσε η συζήτηση ενώ ο παρουσιαστής… τράβαγε τα μαλλιά του!

 

Γιώργος Λιάγκας: Έτσι εκνευρίστηκε!