Ο δημοσιογράφος Γιώργος Λιάγκας, φαίνεται ότι παρατηρεί τους φίλους του όπως για παράδειγμα τον Δημήτρη Παπανώτα που τον τελευταίο καιρό, «σταυρώνει» καθημερινά τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, είπε σήμερα (9/5) «Και βλέπω και τον φίλο μου τον Παπανώτα το πρωί -που απαγορεύεται να αναπαράξουμε αυτά που ανεβάζει-, αλλά ξαφνικά τώρα ο Δημήτρης που τον έβγαλε πρακτικά εκτός ο Κασσελάκης -δεν κρίνω αν τον έβγαλε δικαίως ή αδίκως- όψιμα αντιλήφθηκε μέσα σε 20 ημέρες ότι είναι λίγος ο Κασσελάκης.

Μέχρι πριν 20 ημέρες Δημήτρη μου, αγαπημένε μου που σε εκτιμώ, ο Κασσελάκης ήταν θεός επί γης, τον αποθέωνες και τώρα που σε έβγαλε εκτός, βγαίνεις και του κάνεις κριτική και λες ότι πόσο δίκιο έχει ο Τσίπρας και πόσο κακός ηγέτης είναι ο Κασσελάκης»;

«Μπορεί ο Κασσελάκης να αλλάξει γνώμη για τον Παπανώτα και ο Παπανώτας δεν μπορεί; Μπορεί και παραμπορεί! Γιατί αυτή τη στιγμή τον κρίνει από τον τρόπο που του φέρθηκε και ο τρόπος που τον έδιωξε τον Παπανώτα δεν ήταν ο σωστός. Δεν ήταν ωραίες οι δηλώσεις Παπανώτα αλλά διαφώνησα με τον τρόπο κάθετα», πρόσθεσε στη συνέχεια η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Γιώργος Λιάγκας: Όσα είπε για τον Δημήτρη Παπανώτα

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 9/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το μεγάλο έπαθλο;

ΟΦΗ: Η αποχώρηση που φέρνει εξελίξεις

Ψυχοκόρες: Παύλος και Βασιλική ξανά μαζί- Τέλος τα σχέδια της Μάγιας- Έτσι θα τη διώξει