Οι Σέρρες έχουν καταφέρει να αποκτήσουν το δικό τους κοινό μέσα από την ιντερνετική πλατφόρμα του ΑΝΤ1 και ο Γιώργος Καπουτζίδης μπορεί να.. τρίβει τα χέρια του.

Το comeback του σεναριογράφου και ηθοποιού στη συγγραφή κωμικού σεναρίου, αλλά και στο γενέτειρά του, συνδυάζει ξεκαρδιστικούς διαλόγους και συγκίνηση, ενώ εξαιρετική είναι και η ερμηνεία του πρόωρα χαμένου Πάνου Νάτση στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Οδυσσέα. Θα υπάρξει και δεύτερος κύκλος μετά το τέλος των 10 επεισοδίων;

Αυτή τη φορά, ο δημιουργός επιλέγει να μας ταξιδέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τις Σέρρες, και να διηγηθεί με τον δικό του μοναδικό τρόπο μία ιστορία που πρόκειται να αγγίξει το ελληνικό κοινό.

Μεγάλο μέρος των γυρισμάτων της σειράς πραγματοποιήθηκε στη Βόρεια Ελλάδα, αναδεικνύοντας διαφορετικές γωνιές της πόλης των Σερρών, όπου η σύγχρονη σκηνοθετική ματιά του Σταμάτη Πατρώνη και μία ομάδα ταλαντούχων ηθοποιών έδωσαν ζωή στο σενάριο του Γιώργου Καπουτζίδη.

Μάλιστα σύμφωνα με ρεπορτάζ του Realnews είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο να πωληθούν στο εξωτερικό όχι μόνο ως ολοκληρωμένη σειρά αλλά και ως φορμάτ.

Δηλαδή να μεταφερθούν σε χώρες του εξωτερικού και να γυριστούν εξαρχής σε adaptation με τίτλο άλλων πόλεων.