Ο Γιώργος Αυτιάς εγκαταλείπει τη δημοσιογραφία, καθώς κατεβαίνει υποψήφιος στις Ευρωεκλογές, με το θέμα της αντικατάστασής του να γίνεται όλο και πιο πιεστικό.

Μετά από δώδεκα χρόνια στο κανάλι του Φαλήρου, ο γνωστός δημοσιογράφος αναμένεται να αποχαιρετήσει το κοινό στα μέσα Απριλίου, τρεις μήνες πριν από το τέλος της σεζόν.

Σε ό,τι αφορά τη φετινή σεζόν, η θέση του θα καλυφθεί από το υπάρχον δυναμικό του ΣΚΑΪ. Στο τραπέζι έπεσε το σενάριο να γίνει rotation και να εναλλάσσονται στο τιμόνι της εκπομπής «Καλημέρα» οι πρώτης γραμμής παρουσιαστές του καναλιού.

Κάτι το οποίο δύσκολα θα γίνει δεκτό, καθώς θα είναι εξοντωτικό, ειδικά για όσους καλύπτουν καθημερινές ζώνες. Το δεύτερο σενάριο, που συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες, θέλει τη ζώνη του Γιώργου Αυτιά να αλλάζει ώρα έναρξης και να μετακινείται από τις 5:30 στις 7:40 με παρουσιαστές τους «Δεκατιανούς».

Ο Γιάννης Πιπταράς και ο Γιώργος Γρηγοριάδης, αντί για δίωρη, θα αναλάβουν τετράωρη εκπομπή και θα παραδίδουν τη σκυτάλη στις 11:40 στη Μαρία Μπακοδήμου.

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 18/3 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 2η ασυλία;

Σπύρος Παπαδόπουλος: Παραμένει στην ΕΡΤ με νέα σειρά

Ο γιατρός: Προβληματα με τη συνεχεια στον ALPHA