Φαίη Σκορδά: Χωρίς τέλος τα σενάρια για αλλαγή ώρας – Αυτοί προορίζονται για την θέση της- Και ενώ ακόμα δεν έχουν συμπληρωθεί  δύο μήνες από την έναρξη της παρούσας τηλεοπτικής σεζόν, στον ΣΚΑΪ αναζητούν τρόπους βελτίωσης των ποσοστών τηλεθέασης σε όλα τα slots, με το ενδιαφέρον σε αυτή τη φάση να εστιάζεται κυρίως στην πρωινή-μεσημεριανή ζώνη, όπου, σύμφωνα με τις αναλύσεις των μεγαλοστελεχών και της διοίκησης του καναλιού του Νέου Φαλήρου, υπάρχουν και τα μεγαλύτερα περιθώρια διορθωτικών κινήσεων. Εξάλλου, οι ίδιοι θεωρούν ότι η ενημέρωση θα βρει τον δρόμο της ενόψει εκλογών, ενώ και η prime time θα ενισχυθεί με την All Star εκδοχή του Survivor.
Σύμφωνα με τη στήλη Media των Παραπολιτικών, θεωρείται αδύνατο αυτό το διάστημα να υπάρξουν δραστικές λύσεις σε ό,τι αφορά τον πονοκέφαλο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη. Ως εκ τούτου, όλες οι συζητήσεις των τελευταίων εβδομάδων για το καθημερινό πρόγραμμα έχουν να κάνουν με την πιθανότητα ανακατατάξεων στις ζώνες 10-12 και 1-2 με την… τηλεοπτική τράμπα που εισηγούνται κάποιοι, με σημεία αναφοράς την εκπομπή της Φαίης Σκορδά και τους «Αταίριαστους».

Με δεδομένο λοιπόν ότι το δίδυμο Κούτρα – Ντζούνου δεν έχει βρει τα πατήματά του στην νέα μεσημεριανή ώρα στην οποία κλήθηκε να δώσει τη μάχη της τηλεθέασης, αλλά και με φόντο τις χαμηλές έως τώρα πτήσεις της προερχόμενης από τον ΑΝΤΙ παρουσιάστριας, έχει πέσει στο τραπέζι η πρόταση μετακίνησης των «Αταίριαστων» στην παλαιά τους ζώνη και αντιστοίχως η μεταφορά της εκπομπής της Φαίης Σκορδά στις 12 το μεσημέρι. Το πρόβλημα βέβαια υπόκειται στο γεγονός ότι το συμβόλαιο της παρουσιάστριας αναφέρει ρητά την ώρα προβολής της εκπομπής της. Ωστόσο, η εν λόγω προοπτική εξετάζεται σοβαρά  στο Νέο Φάληρο και δεν αποκλείεται, όπως λένε οι γνωρίζοντες πρόσωπα και καταστάσεις. ακόμα και πριν από τις γιορτές να υπάρξουν νεότερα, αν στο μεταξύ δεν προκύψουν καλύτερες επιδόσεις.

 

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας θάβεται ζωντανός!

Δεν τα κατάφεραν οι Μιλγουόκι Μπακς – Δεν έπαιξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και άλλοι δύο βασικοί!

Σασμός: Αντώνης και Μαρίνα πέφτουν σε γκρεμό-Αυτός τους έκοψε τα φρένα