Η Φαίη Σκορδά αναγκάστηκε να… απαντήσει στους συνεργάτες της όταν ανοίχτηκε η συζήτηση αφορμής δοθείσης  των όσων είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη, για δύο μεταγραφές.

Όπως είπε η κ. Γραμμέλη οι εν λόγω μεταγραφές θα αλλάξουν το τοπίο στην τηλεόραση και οι συνεργάτες τής εκπομπής «Fay’s Time» συζήτησαν το συγκεκριμένο θέμα με την παρουσιάστρια, να έρχεται σε δύσκολη θέση όταν η συζήτηση κινήθηκε γύρω από το όνομά της.

 

«Ποιες είναι οι δύο μεταγραφές που θα αλλάξουν το τοπίο, θα σκάσω» αναρωτήθηκε η Μάρτζυ Λαζάρου, με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να απαντά: «Καλά η μία είναι εδώ κοντά μας».

Φ.ΣΚ.: Τι εννοείς βρε Λάμπρο μου;

Λ.Κ.: Εσύ είσαι η μία μεταγραφή ρε αγάπη μου! Εσύ είσαι το ένα πρόσωπο που απασχολεί. Μα φέτος τελειώνει μία συνεργασία υποτίθεται, η οποία μπορεί και να ανανεωθεί. Πέρσι έλεγαν για την ώρα.

Μ.Λ.: Απορώ με τη ψυχραιμία σου, Φαίη.

Φ.ΣΚ.: Καλά για εμένα πάντα θα λένε!

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ είπε στη συνέχεια: «Με ταράξανε τώρα… Είναι πολύ άβολο αυτή τη στιγμή. Γιατί εσείς κάνετε πλάκα αυτή τη στιγμή αλλά δεν είναι ωραίο. Εγώ πάντως δεν κρύβω κάτι. Ακόμα δεν μιλάμε για καμία μεταγραφή. Αν υπήρχε κάτι και ίσχυε, δεν θα απαντούσα, θα άλλαζα κουβέντα».

 

Φαίη Σκορδά: Δείτε όσα έγιναν