Με την προκήρυξη των εκλογών να βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην ΕΡΤ «τρέχουν» να προλάβουν τις εξελίξεις και επισπεύδουν τις αποφάσεις τους για τη νέα σεζόν.

Όπως αναφέρει η έντυπη έκδοση της RealNews που κυκλοφορεί, οι ιθύνοντες της κρατικής τηλεόρασης θέλουν να έχουν ληφθεί οι αποφάσεις και να έχουν τελειώσει με τις ανανεώσεις και τις εγκρίσεις μέχρι την προκήρυξη των εκλογών ενώ άτυπη προθεσμία υπάρχει μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου.

Σε αντίθετη περίπτωση οι αποφάσεις θα πρέπει να καθυστερήσουν και να ληφθούν μετά το πέρας του δεύτερου κύκλου των εκλογών δηλαδή στα τέλη Μαΐου. Σε αυτό το σενάριο όμως ο κίνδυνος να μη βγουν καθόλου νέες σειρές την επόμενη σεζόν είναι μεγάλος.

Οι προτάσεις για νέα σίριαλ έχουν ήδη γίνουν στη δημόσια τηλεόραση και εξετάζονται. Την ίδια ώρα σειρές όπως το «Κάνε ότι κοιμάσαι» και «Τα Νούμερα» προχωράνε σε συζητήσεις για τη συνέχιση σε δεύτερη σεζόν.

Η μάχη με τον χρόνο έχει αρχίσει στην ΕΡΤ η οποία έχει ήδη ξεκινήσει την προεκλογική της προετοιμασία καθώς ανακοίνωσε ότι οι υποψήφιοι εργαζόμενοί της στις εκλογές τίθενται εκτός.

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Τέλος Μαρίνα και Αντώνης από τον 3ο κύκλο;

Έτερος εγώ: Αυτή θα είναι η επόμενη δουλειά του Σωτήρη Τσαφούλια στη Cosmote Tv

Survivor διαρροή 5/2: ΟΡΙΣΤΙΚΟ SPOILER! Αυτοί κερδίζουν την πρώτη ασυλία – Το φαβορί για υποψήφιος!