Περίεργη είναι η κατάσταση στην ΕΡΤ και στις εκπομπές που παίρνουν το «πράσινο φως» για του χρόνου καθώς οι εκλογές και η πιθανώς διαφορετική διοίκηση μετά από αυτές διαμορφώνουν νέα δεδομένα για του χρόνου.

Όπως αναφέρει η RealNews, οι εκπομπές μεικτής παραγωγής «Συνδέσεις», «Στούντιο 4» με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου, «Πρωίαν σε είδον… την μεσημβρίαν» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά έχουν πάρει την έγκριση και για την επόμενη σεζόν όμως για τα… μισά επεισόδια.

Συγκεκριμένα οι παραπάνω εκπομπές εγκρίθηκαν να συνεχίσουν μόνο για το πρώτο μισό της επερχόμενης σεζόν καθώς οι τωρινοί διοικούντες της ΕΡΤ, οι οποίοι ενδεχομένως δε θα βρίσκονται στη θέση τους μετά τις εκλογές, δε θέλουν να δεσμεύσουν τους επόμενους.

Έτσι αποφασίστηκε να επεκταθούν όλες οι συμβάσεις εργαζομένων και εκπομπών μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου. Με αυτόν τον τρόπο η κρατική τηλεόραση διασφαλίζει ότι δε θα μείνει χωρίς προγράμματα στην έναρξη της σεζόν αλλά δίνει και χρόνο στη νέα διοίκηση να επαναξιολογήσει τα προγράμματα και να αποφασίσει εκείνη για τις ανανεώσεις μέχρι το τέλος της σεζόν.

Όλες οι ειδήσεις

ΣΚΑΪ: Τέλος ότι ξέραμε για την Φαίη Σκορδά – Αυτό αλλάζει στην εκπομπή

Ναταλία Γερμανού: Αυτό θα παρουσιάσει στον ALPHA

Survivor All Star spoiler 26/3: ΒΟΜΒΑ! Αποβολή για ένα από τα φαβορί για να κερδίσει!