Ο Έρωτας Φυγάς αποτέλεσε την έκπληξη της περσινής σεζόν καθώς η σειρά του Open σάρωσε την τηλεθέαση.

Στο νέο κύκλο θα δούμε όλα όσα θα ακολουθήσουν μετά τον πυροβολισμό του Ιάσονα από την Αλεξάνδρα. Ένας νέος ήρωας όμως, άρρητα συνδεδεμένος με τους πρωταγωνιστές θα κάνει την εμφάνισή του ανατρέποντας τα πάντα.

Έρωτας φυγάς: Μάρκος και Αλεξάνδρα έτοιμοι να δολοφονήσουν την Μαργέτα

Οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη στη σειρά του OPEN, με τον δεύτερο κύκλο να αρχίζει την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και αναμένεται να είναι πιο συναρπαστικός από ποτέ.

Όσον αφορά δύο από τα κεντρικά πρόσωπα της υπόθεσης, την Αλεξάνδρα και τον Μάρκο, αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο για πολλούς και διάφορους λόγους.

Οι μέρες κυλούν βασανιστικά για την Αλεξάνδρα, η οποία μέσα στα προβλήματα της έχει ως μόνη διέξοδο και παρηγοριά τον έρωτα που τρέφει για τον Μάρκο.

Ο Μάρκος μάλιστα αποφασίζει να κάνει πρόταση στην Αλεξάνδρα προκειμένου να το σκάσουν μαζί με την αγαπημένη του να την κάνει αποδεκτή.

Μάλιστα, σε αυτό είναι έτοιμη να τους βοηθήσει η Μαργέτα που πλέον γνωρίζει πως ο Μάρκος ξέρει όλη την αλήθεια για το παιδί που έχει με την Αλεξάνδρα.

Πριν προλάβουν όμως να το σκάσουν μαζί με τα παιδιά,  εμφανίζεται μπροστά τους ο Ιάσονας και τους εμποδίζει. Τότε το μυαλό όλων πάει στη Μαργέτα, με τον Μάρκο να την πιάνει να την βάζει σε ένα δωμάτιο, βάζοντας της φωτιά, όμως τελευταία στιγμή την σώνει.

Από την πλευρά της, η Αλεξάνδρα παίρνει ένα μαχαίρι και της επιτίθεται όμως πριν την σκοτώσει, εμφανίζεται η ερωμένη του Δεμερτζή και την σταματά, αποκαλύπτοντας όλη την αλήθεια.

Η Ελπίδα ήταν αυτή που αποκάλυψε τα πάντα για τα σχέδια τους στον Ιάσονα!

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας φυγάς: Εκεί κάνει διακοπές η «Αλεξάνδρα» μέχρι να αρχίσουν τα γυρίσματα

Η γη της ελιάς: Η Μαρία στη φυλακή για παράνομο τζόγο

Χρήστος Φερεντίνος: Ετοιμάζει το νέο «Στην υγειά μας»