Όλη την αλήθεια γύρω από την Ελεονώρα Μελέτη και τα όσα συμβαίνουν με το συμβόλαιό της και το MEGA, αποκάλυψε σήμερα (20/2) ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης μέσα από την εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σου Σου.

Τον τελευταίο καιρό, όπως όλοι έχουμε δει, η εκπομπή της Ελεονώρας στο MEGA, πέρασε διάφορα σκαμπανεβάσματα με την ώρα έναρξης. Μάλιστα, αφού η ίδια τηρούσε σιγή ιχθύος για τα όσα συμβαίνουν, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον κ. Ιορδάνη Χασαπόπουλο που παρουσιάζει εκπομπή μαζί με την Ανθή Βούλγαρη πριν το MEGA Καλημέρα.

Ωστόσο, ο Νίκος Γεωργιάδης είπε ότι στη βραδινή ζώνη του MEGA, υπάρχει μία εκπομπή που είναι κοντά στα γούστα της Ελεονώρας και παρουσιάζει ο Θεοχάρης Ιωαννίδης. Το Night Out όμως δεν έχει φέρει τα νούμερα που επιθυμεί το κανάλι αλλά και ο ίδιος, όπως και ο Ανδρέας Γεωργίου που «κρύβεται» πίσω από τη συγκεκριμένη εκπομπή. Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, ο γνωστός σκηνοθέτης, τηλεφωνεί ακόμα και σε καλεσμένους προκειμένου να παρευρεθούν στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Όλα δείχνουν λοιπόν, ότι η συγκεκριμένη εκπομπή δε θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν. Αν γίνει αυτό, ο δρόμος ανοίγει για την πρωινή παρουσιάστρια προκειμένου να κάνει αυτό που θέλει αν και υπάρχει και άλλος σταθμός που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την Ελεονώρα, χωρίς να έχουν γίνει επίσημες συζητήσεις. Άλλωστε η ίδια δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένη από τη συνεργασία της με το μεγάλο κανάλι γι αυτό και δεν εξέφρασε κάποιο παράπονο για την αλλαγή ώρας, κάτι που ίσως έκανε αφού η ίδια είναι ιδιαιτέρως παρορμητική!

 

Ελεονώρα Μελέτη: Δείτε το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη