Δύο εβδομάδες μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο και ο Δημήτρης Σταρόβας δίνει τη μάχη του για να επανέλθει. Πάντα στο πλευρό του η Άννα Σταθάκη, η σύντροφός του που είναι δίπλα του όλες αυτές τις ημέρες μετά την περιπέτεια, που πέρασε ο αγαπημένος καλλιτέχνης με την υγεία του

«Ο Δημήτρης δίνει τον αγώνα του να ξαναμιλήσει όπως πριν. Είναι όλο και καλύτερα δόξα τω Θεώ. Δεν έχει βγει από το σπίτι, κάνει τις θεραπείες του και παίζει κιθάρα», είπε η Άννα Σταθάκη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, Το Πρωινό.

Πριν από λίγες ημέρες η Άννα Σταθάκη είχε μιλήσει ξανά για την πορεία της υγεία του  στο Fay’s Time αναφέροντας: «Εκτιμώ πολύ τη στάση σας, τη δική σας, της εκπομπής και της ίδιας της Φαίης. Όμως τα νέα δεδομένα στη ζωή μας, η ειδική φροντίδα που χρειάζεται ο Δημήτρης όπως και η επιστροφή στην εργασία μου, η οποία είναι ιδιαίτερα απαιτητική αυτές τις μέρες, δε μου αφήνουν περιθώρια για να εμπλακώ στα τηλεοπτικά δρώμενα. Είναι όλα πολύ νωπά, προσπαθούμε σκληρά για την αποθεραπεία του Δημήτρη και πιστεύω ότι θα έχω την κατανόησή σας.

Ο Δημήτρης είναι απόλυτα συνεργάσιμος στις οδηγίες των γιατρών, πρόθυμος σε όλα όσα χρειάζεται να κάνει, χαρούμενος με την απώλεια αρκετών από τα κιλά του και αποφασισμένος να συνεχίσει έναν τρόπο ζωής που θα τον ωφελεί στην υγεία του. Ο λόγος του, αργά μεν, επανέρχεται. Κάθε μέρα και λίγο καλύτερα. Σας ευχαριστώ ειλικρινά για το ενδιαφέρον, την αγάπη για τον Δημήτρη και τη διακριτικότητά σας. Να είστε όλοι καλά».

 

Δημήτρης Σταρόβας: Σε ποια φάση βρίσκεται η υγεία του