Ο  Δημήτρης Σταρόβας, περίπου ενάμιση μήνα μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που τον οδήγησε στο Τζάνειο νοσοκομείο, κατάφερε να παίξει την αγαπημένη του κιθάρα!

«Βελτιώθηκε θεαματικά το παίξιμο της κιθάρας ξαφνικά χθες το πρωί. Χάρηκε πολύ με αυτό! Η βελτίωση του λόγου είναι πιο πίσω σε ρυθμό, αλλά προχωράει καλά. Είναι αγωνιστής! Θέλει να επανέλθει», είπε χαρακτηριστικά η σύντροφος του σπουδαίου μουσικού.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης το απόγευμα της Τρίτης, 25 Ιουνίου, έπαιξε με την κιθάρα του ένα μπλουζ κομμάτι για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα, συγκινώντας τους διαδικτυακούς του φίλους, οι οποίοι έσπευσαν να τον «πλημμυρίσουν» με μηνύματα αγάπης και υποστήριξης.

Στη λεζάντα του βίντεο σχολιάζει με ταπεινότητα: «Έτσι κι έτσι…» για την προσπάθειά του.

Πριν από λίγες ημέρες είχε ανεβάσει και το παρακάτω βίντεο όπου μιλούσε ανοιχτά για όσα πέρασε. «Ένας μήνας έχει περάσει από την περιπέτειά μου. Δεν ήθελα να κάνω το βίντεο αυτό για να μην με δείτε έτσι όπως δεν με έχετε συνηθίσει. Αλλά σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε. Μέσα στη ζωή είναι όλα», δήλωσε αρχικά.

«Θέλω να πάρετε πληροφορίες, από πρώτο χέρι, ότι είμαι καλά. Κάθε μέρα βελτιώνομαι. Όλο και καλύτερα πάνε τα πράγματα. Θέλω να σας πω τόσα πολλά και να ευχαριστήσω τόσους ανθρώπους αλλά δεν γίνεται, θα μας πάρει δυο μέρες το βίντεο. Οπότε επιφυλάσσομαι για αργότερα», συνέχισε με το χαρακτηριστικό του χιούμορ ο αγαπημένος καλλιτέχνης.

«Προς στιγμήν θέλω να ευχαριστήσω την Αννούλα μου κι όλους εσάς για την αγάπη που μου δείξατε όλη αυτή την περίοδο και συνεχίζετε ακόμη. Θα τα πούμε σύντομα, σας φιλώ και ευχαριστώ», κατέληξε ο Δημήτρης Σταρόβας

 

Δημήτρης Σταρόβας: Δείτε το βίντεο από το Πρωινό