Ο δημοσιογράφος, Χάρης Λεμπιδάκης, μίλησε στην πρωινή εκπομπή MEGA Καλημέρα, με την Ελεονώρα Μελέτη και προχώρησε σε τηλεοπτικές αποκαλύψεις που αφορούν τόσο τον Νίκο Μουτσινά, όσο και ένα πρόσωπο- έκπληξη που ετοιμάζει την επιστροφή του στην ψυχαγωγική ζώνη!

Όπως είπε ο γνωστός δημοσιογράφος  ένα πολύ αγαπημένο και πετυχημένο πρόσωπο έχει δώσει τα χέρια με μεγάλο κανάλι για να επιστρέψει, κάτι που κανείς δεν περίμενε ειδικά για τώρα.

Αυτό το πρόσωπο δεν είναι ο Νίκος Μουτσινάς ο οποίος ενώ ήταν να συμφωνήσει με κανάλι, έγινε η ανατροπή της τελευταίας στιγμής μιας και δεν προχωρά η συζήτηση. Ο παρουσιαστής πολιορκείται από άλλο κανάλι οπότε και θα υπάρχει πολύ… ψωμί!

Επιπλέον, Λιάγκας και Αρναούτογλου συνεχίζουν κανονικά στον ΑΝΤ1 ενώ ο Γρηγόρης ενδεχομένως πάρει πάλι τα βουνά και τα λαγκάδια με ένα σακίδιο στην πλάτη για να κάνει αυτό που τόσο καλά ξέρει και δεν είναι άλλο από ταξίδια ανά την Ελλάδα!

Τέλος, η Ιωάννα Μαλέσκου μπορεί να διατηρεί καλές σχέσεις με τον Νίκο Κοκλώνη αλλά θα επέστρεφε μόνο αν σταματούσε η Ελένη Τσολάκη από το OPEN. Ωστόσο όλα αυτά τα σενάρια θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το Πάσχα προκειμένου να επιβεβαιωθούν!

 

Χάρης Λεμπιδάκης: Όσα είπε στην πρωινή εκπομπή Mega Καλημέρα!