Στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Άσε μας ρε μαμά» θα έρθουν μεγάλα γεγονότα!  Η Κορίνα ψάχνει να βρει τρόπο να συνηθίσει στην ιδέα της της ανάληψης των νέων καθηκόντων της, σαν διευθύντρια της Αρμέκο Από την άλλη η Νάντια στη σειρά Άσε μας ρε μαμά πιέζει τον Λευτέρη να κάνει κάτι για να μπορέσει και εκείνος μια μέρα να διεκδικήσει την θέση. Στο μεταξύ, ο Θωμάς για μία ακόμα φορά δεν δέχεται την πρόταση του Δημήτρη. Η Έλλη φτάνει στην Παπαπέτρου και με την παρουσίαση της για την θυγατρική real estate ενθουσιάζει τον Θωμά. Στην Αρμέκο, ο Μάθιου λέει στην Κορίνα για την πρόταση που του έκανε ο Θωμάς και αποφασίζει να δεχτεί κάτι που κάνει τον Βασίλη και τον Δημήτρη να στραβώσουν. Εντωμεταξύ ο Λευτέρης ψήνει την Κορίνα να κάνουν μια φάρσα στην Όλγα. Από την άλλη ο Μενέλαος, είναι έτοιμος για το μεγάλο του ταξίδι. Στο αποχαιρετιστήριο δείπνο όλα πάνε καλά. Όλα αυτά μέχρι που εκείνη καλεί την Όλγα για να της μιλήσει κατ’ ιδίαν. Εντωμεταξύ η Όλγα που είχε την εντύπωση ότι δεν πειράζει να τα έχει με τον Σωτήρη, παθαίνει σοκ!

Μήπως είναι δολοφόνος;

Η Όλγα νομίζει ότι την έχουν απολύσει στ’ αλήθεια κι αποφασίζει να πάει να βρει την Ρωξάνη. Παράλληλα, ο Δημήτρης μαλώνει με την Έλλη για τη θυγατρική που ετοιμάζει στην εταιρία του Θωμά. Στο μεταξύ η Κορίνα τα βρίσκει σκούρα με την προεδρία αλλά δεν το βάζει κάτω. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Μενέλαος φεύγει για το ταξίδι του. Όμως όλα είναι δύσκολα από τις πρώτες ώρες. Από την άλλη Βασίλης νιώθει τύψεις που δε βοηθά τον πατέρα του με το θέμα του Αριστείδη. Έτσι, αποφασίζει να μιλήσει στη Νικόλ για τα οράματα του Θωμά. Η Γεσθημανή εντωμεταξύ παρεξηγεί κάποια αντικείμενα που βρίσκει στα πράγματα της Όλγας . Μήπως είναι… δολοφόνος; Πως θα το φτιάξουν μαζί με την Ρωξάνη από ‘δω και πέρα;

Η Γεσθημανή, η Ρωξάνη και ακόμα και η σκεπτικίστρια Έλλη είναι σίγουρες ότι η Όλγα είναι μανιακή δολοφόνος. Γιατί θα γίνει χαμός όταν εκείνη θελήσει να τους πει την αλήθεια; Ο Δημήτρης συνεχίζει τα σχέδια για τον διαγωνισμό κρυφά απ’ όλους. Στο μεταξύ, ο Λευτέρης είναι δεν ξέρει τι να κάνει με αυτά που είπε το φάντασμα του πατέρα του στη Νάντια. Ο Βασίλης βρίσκει τον τρόπο μέσω της αθώας Νικόλ να εμποδίσει την αποκάλυψη του σκανδάλου. Και φυσικά, ο Θωμάς πρέπει να πάει για ακόμα μία φορά στον τάφο του Αριστείδη!