Σοκ έπαθαν οι εργαζόμενοι στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 αλλά και ο Γιώργος Λιάγκας της εκπομπής Το Πρωινό μετά το τηλεφώνημα που δέχτηκαν από άγνωστο και τους είπε πως έχει τοποθετηθεί βόμβα στα Kapa Studio.

Όπως είναι φυσικό οι αρμόδιοι εκκένωσαν εκτάκτως το κτίριο, ενώ άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία ώστε να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος.

Πριν λίγη ώρα είδαμε στους τηλεοπτικούς δέκτες μας ότι αντί να παίζει το Πρωινό, προβάλλεται επανάληψη επεισοδίου της σειράς, Κωνσταντίνου και Ελένης, καθώς όλοι οι εργαζόμενοι βρίσκονται στον προαύλιο χώρο του κτιρίου.

Η ανάρτηση του Γιώργου Λιάγκα από τον περιβάλλοντα χώρο των στούντιο.

Ο Γιώργος Λιάγκας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε βίντεο από την στιγμή που όλοι οι εργαζόμενοι βρίσκονται στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου και περιμένουν να πάρουν το πράσινο φως για να μπουν και πάλι μέσα.

Ο παρουσιαστής είχε πει νωρίτερα ότι αυτές τις μέρες είναι φορτισμένος με τα όσα ακούγονται για τον ίδιο, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

 

«Είμαι φορτισμένος γενικά αυτές τις ημέρες με κάποια τέρατα και ανακρίβειες που λέγονται από διαφόρους… αλλά δεν πειράζει, ο καθένας στη ζωή παίρνει αυτό που του αξίζει. Εγώ είμαι περήφανος για αυτήν εδώ την ομάδα».

ΑΝΤ1: Η ανάρτηση του Λιάγκα για τη βόμβα!

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 11/3 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 2η ασυλία;

Formula 1 Haas, «ένας βαθμός που αξίζει πολλά» χάρη σε μια τολμηρή ομαδική στρατηγική

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Φρένο» από MEGA για τον Όμορφο Κόσμο