Ο ΑΝΤ1 φαίνεται ότι ξεκινά την επόμενη τηλεοπτική σεζόν με μείον ταμείον αφού τόσο η σειρά Παγιδευμένοι όσο και Η Μάγισσα, δεν θα συνεχίσουν να προβάλλονται από τη συχνότητά του.

Αν και τα ποσοστά τηλεθέασης είναι ικανοποιητικά με βάση τον ανταγωνισμό της prime time και γενικά της μυθοπλασίας, το κανάλι δε θέλει να συνεχίσει την προβολή τους. Έτσι, μετά τον Έρωτα Φυγά που το τέλος ήταν σχεδόν… προδιαγεγραμμένο, τώρα τόσο οι δύο σειρές, όσο και η δραματική σειρά, Ο Πρώτος από Εμάς, δεν προχωρούν σε νέο κύκλο επεισοδίων.

Πάντως, η Μάγισσα είναι μία από τις σειρές που κλείνει με θετικό πρόσημο και υπήρξαν σενάρια για συνέχεια. Ωστόσο όπως φαίνεται, διαψεύδονται, αφού είναι μία ιδιαίτερα ακριβή παραγωγή αλλά και άκρως απαιτητική που δεν βρήκε την  ανταπόκριση που πολλοί περίμεναν.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος, ο δημοσιογράφος της εκπομπής Super Κατερίνα του ALPHA, ήταν αυτός που μετέδωσε το ρεπορτάζ.

«Στον ΑΝΤ1 η μυθοπλασία φέτος φαίνεται ότι δεν έσκισε. Ακόμα και η Μάγισσα που κάνει 15% για το κόστος παραγωγής δεν είναι νούμερο βιώσιμο. Γι’ αυτό και θα ολοκληρωθεί στα 60 επεισόδια, δηλαδή τέλη Φλεβάρη ούτε καν θα φτάσει στο τέλος της σεζόν, κάτι που είχε συμφωνηθεί από την αρχή. Για μένα όμως φταίει και το promotion του καναλιού, ειδικά για τη Μάγισσα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 12/2 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 2η ασυλία;

Χρόνοι: MotoGP κινείται με διαφορετικό ρυθμό

Σασμός: Ο Βασίλης Μπισμπίκης θα επιστρέψει στο φινάλε της σειράς