Έσκασε την βόμβα η Μαρία Κορινθίου σήμερα 14/2 μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 αφού όπως η ίδια είπε δεν θα την ξαναδούμε στο Πρωινό και στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα.

Όπως είπε η ηθοποιός και μέχρι πρότινος τουλάχιστον, συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Λιάγκα, από αύριο 15 Φεβρουαρίου, δεν θα είναι στην εκπομπή για λίγες τουλάχιστον μέρες εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που έχει.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός ανέφερε: «Εγώ να πω ότι από αύριο δεν θα είμαι εδώ μαζί σας. Θα λείψω για μερικές μερούλες. Είναι για μία επέμβαση που πρέπει να κάνω, όλα καλά. Δεν θα είμαι από αύριο μαζί σας». «Όλα καλά. Καλή συνέχεια να έχουμε. Να ευχαριστηθείτε την ημέρα», είπε η Μαρία Κορινθίου κλείνοντας.

Εντωμεταξύ, λίγο νωρίτερα, ο παρουσιαστής της εκπομπής Γιώργος Λιάγκας είχε αποκαλύψει τα σχέδια που είχε ο σταθμός και  την επαγγελματική πρόταση που είχε δεχτεί και δεν την έμαθε ποτέ κανείς.

«Θα σας πω κάτι για πρώτη φορά. Φέτος εμένα μου έγινε μια τηλεοπτική πρόταση, εδώ από τον ΑΝΤ1, πολύ σημαντική. Δεν την έχω πει πουθενά, δεν την έχουν πει τα στελέχη του ΑΝΤ1 πουθενά και δεν την ξέρει κανένας», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

«Όταν εγώ έφυγα από τον ΑΝΤ1 και πήγα στον ΣΚΑΪ δεν το πήρε χαμπάρι κανένας. Βγήκε μια ανακοίνωση. Όταν εγώ έφυγα από τον ΣΚΑΪ και ήρθα στον ΑΝΤ1 με την Φαίη πριν από ενάμιση χρόνο εδώ, δεν το είχε πάρει χαμπάρι κανένας. Το μάθατε όλοι από μια ανακοίνωση. Θέλω να σας πω ότι αν θέλεις να κρατήσεις κάτι κρυφό το κρατάς. Και ο ομιλών ποτέ δεν βγαίνει σε δημοσιογράφους να κάνει παιχνιδάκια… κι εγώ έκανα καλό επιτυχημένο late night, να πάω κι εγώ να κάνω late night τώρα μαζί με τον Γρηγόρη… να φάω τη θέση του Γρηγόρη… Ούτε ο Γρηγόρης το έχει κάνει».

Μαρία Κορινθίου: Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα της εκπομπής

Όλες οι ειδήσεις

 

Survivor Twitter 14/2: Ο Power Ranger Τάκης και το ζεύγος Μαριαλένα – Σάκης έκανε χαμό!

Ο Μίτσελ δεν φεύγει και ετοιμάζει δύο μεγάλες επιστροφές!

Survivor All Star: Ρε Ντάφυ, πολιτικοποιήθηκες κι εσύ με τον Άδωνι;