Ο Νίκος Ρογκάκος ανέλαβε τη θέση του προϊσταμένου του οικονομικού ρεπορτάζ στον ΑΝΤ1. Η μακροχρόνια συνεργασία του καναλιού με τον δημοσιογράφο είναι πλέον διευρυμένη και περιλαμβάνει σημαντικά εγχειρήματα του ενημερωτικού τομέα. Παράλληλα, ο Ρογκάκος συνεχίζει να μας ενημερώνει για όλες τις σημαντικές ειδήσεις της οικονομίας στην Ελλάδα και στον κόσμο καθημερινά (06.30) από το μαγκαζίνο «Καλοκαίρι μαζί». Πλάι του Θα βρίσκονται εναλλάξ και οι Γιώργος Γρηγοριάδης (άρτι αφιχθείς από τον ALPHA), Αντώνης Φουρλής, Ηρώ Ράντου και Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 :

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, ότι ο Νίκος Ρογκάκος αναλαμβάνει τη θέση του Προϊστάμενου του Οικονομικού Ρεπορτάζ.

Η επιτυχημένη και μακροχρόνια συνεργασία του καναλιού με τον καταξιωμένο δημοσιογράφο θα είναι διευρυμένη και θα περιλαμβάνει σημαντικά εγχειρήματα του ενημερωτικού τομέα.

Παράλληλα, ο έμπειρος δημοσιογράφος θα συνεχίζει να μας ενημερώνει για όλες τις σημαντικές ειδήσεις της Οικονομίας, στην Ελλάδα και τον κόσμο. Με εγκυρότητα και αξιοπιστία θα αναλύει τα οικονομικά δεδομένα, εμβαθύνοντας, όπως πάντα, στην ουσιαστική και αντικειμενική καταγραφή της επικαιρότητας».

Στο μεταξύ, ο ΑΝΤ1 είναι έτοιμος να υποδεχθεί με δόξα και τιμή την παλιά γνωστή στον σταθμό του Αμαρουσίου, Φαίη Μαυραγάνη. Η πρώην πλέον δημοσιογράφος του OPEN επιστρέφει στο κανάλι που την ανέδειξε και μάλιστα μαζί με όλη την δημοσιογραφική της ομάδα. Ωστόσο το κλίμα που αφήνει στο κανάλι της Παιανίας δεν είναι και το ιδανικό αφού μάλλον ουδείς δεν περίμενε την παραπανω μετακίνηση.

Η Φαίη θα κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα και αυτό δεν είναι άλλο από την πολύ πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακου για να αποφευχθεί και η σύγκρουση-σε επίπεδο καναλιών- με τον σύζυγό της και δημοσιογράφο του ALPHA, Νίκο Μάνεση.

Το έδαφος μάλιστα είναι έτοιμο αφού η δημοσιογράφος θα καλύψει τη ζώνη που είχαν μέχρι τώρα οι «Πρωινοί τύποι» που δεν συνεχίζουν, έπειτα και από την αποχώρηση του Παναγιώτη Στάθη.